2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم طلاق میخوام کتکم زد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 83 پست

حتما خیلی فکر کن رو نوع روابطتون، چه معنی میده دست یکی رو ببوسی؟ احترام خودتو خفظ کن، بزارید اون بیاره جلو دستشو اما دوبار که محلش نزاری اونم دفعه سوم خودشو ضایع نمیکنه دیگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐 خیلی کم میگم طلاق ... ولی جدا شو ... میخوای ی عمر با این مادرشوهر دیوانه چ کنی  😐

شوهره بدتره نه تنها حمایتش نکرده بلکه دستم بلند کرده روش

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌

تو چند روز قبل نگفته بودی داداشت زن داداشتو مجبور میکنه دست مادرتو ببوسه؟ 

فتیش دست بوسیدن یا برده بودن داری؟ 

این مریضی هارو دارین یا الکی حرف میزنی. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
عقد کرده اید شما نامزد چیه دیگه این آدم وحشیه

تركا به عقد ميگن نامزدي.

به قبل اونم ميگن دوران آشنايي. كلمه عقد نداريم ما كه مثلا بگيم عقدم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

وقتی تصمیم ب کاری داری گفتن نداره ک.... 

بزن زیر همه چی... 

من وقتی کاردم ب استخون برسه میرم بدون هیچ حرفی.یه تصمیم الکی نگیر. واقعااااااااااا برو مشاوره... مشورت بگیر از بزرگترای اون و خودت...