2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میخاست بمونه اما خانوادم مخالف بودن..شوهرمم با قهر میرفت......اما بیشتر وقتهام پرو بازی درمیاو ...

خخخ چه پرو😁😁

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

پدر من به مادرم گفت به پسره بگو بره خونه شب خوشم نمیاد اینجا بمونه ولی مادرم بجای اینکه به شوهرم بگه بره خونه برامون رختخواب ریخت گفت برین اتاق بخوابین    و کل دوران نامزدی همه شب خونه ما خوابید به پشتوانه مادرزن   

پدر من به مادرم گفت به پسره بگو بره خونه شب خوشم نمیاد اینجا بمونه ولی مادرم بجای اینکه به شوهرم بگه ...

😂😂😂😂

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

خونه مادرشوهرم خواستن که بمونم اما نموندم،نذاشتمم شوهرم بمونه.چون اخلاق پدر مادرم و می‌دونم.پدرم می‌گفت قبل ده خونه باشین.ده میشد ده و نیم دیگه ابروهای بابام قفل بود.

اما آبجبم پررو بود تا ۱۲میموندن بیرون.خودشون خونه خالی داشتن،دوتاشونم کلیدداشتن.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎