2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 73 پست

ما شرط کردیم بره پی کارش شبا😐

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

زنش باید بگه

قبل عقد تکلیفش معلوم کنید امید نداشته باشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رسم نداریم و هرکی باید خونه ی خودش لالا کنه ! اما خب من میرفتم خونه ی شوهرم اینا و میخوابیدم اوای ...

اخه ی جوریه 

من مجردم ولی فگرش میکنم روم نمیشه خونه بابام بخوابم

مخصوصا تو عقد سخته دیگه همه میدونن شب برنامه اس

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
ببخشید میپرسم... کار دست خودتون ندادین؟

دادیم ولی خیلی مراقبیم جوری که تو این سه سال خطا نداده😂😂

الان که دیگه داریم کم کم میریم سر خونه زندگیه خودمون

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐

ما هم همیشه پیش هم هستیم .الانم تازه عقد کردیم اوایل بابام یکمی مخالفت میکرد شبا باهم باشیم اما ما ی مسافرت ۱۰ روزه باهم رفتیم خخخخخ دیگ برای همه عادی شد پیش هم بودنمون 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 

همسرم تاحالا خونه ما نمونده الا موقعی که مامان وبابام خونه نباشن برا اینکه من وخواهرم تنها نباشیم بمونه شب خونمون ولی من شبها خونشون میمونم البته موقعی که بابام ماموریت یا مسافرت هستن 

ولی این حساسیت ها اصلا خوب نیست بنظرم

چه خوب... داداش به درد این موقعا میخوره که من ندارم. خخخخخ

اره والا کلن دو هفته یبار بیشتر حق نداره بیاد خونمون بیچاره خیلی واسش حد مرز گذاشته😁

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین