2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 73 پست

من اصفهان بودم شوهرم زنجان سه ماه تابستونو میرفتم زنجان یکسالو نیم عقدی بودیم کاری هم نکردیم تا عروسیمون ولی تو اقواممون یه چیز عادیه همسرم شب عقد پیش من خوابید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصفهان بودم شوهرم زنجان سه ماه تابستونو میرفتم زنجان یکسالو نیم عقدی بودیم کاری هم نکردیم تا عروس ...

باریک‌الله به استقامت و خودداریتون... این مدلی خیلی خوبه 

الهی مرا آن ده که آن به

بحث سر موندن یا نموندن تو خونه نیست

تو شهر ماهم این رسم نیست 

من خودم مخالف موندن خونه همدیگه هستم

تو خونواده ما چون میگن شاید به عروسی نرسه،  چون خیلی ها تو دوران عقد جدا شدن به خاطر همین تا عروسی باید صبر کنن

خوب ادمی که نتونه خودشو کنترل کنه تو دوران عقد،  بعدا اگه زنش مشکلی داشته باشه خیانت میکنه یا چطور چهل روز بعد زایمان تحمل میکنه

فکر کنم تفکر خونواده ها متفاوته 

همیشه سبز میخشکد 
باریک‌الله به استقامت و خودداریتون... این مدلی خیلی خوبه 

بیشتر باید بگم باریک الله به همسرم که هیچوقت درخواستی نکرد چون بنظرم وقتی عقدم کرده اگه درخواستی هم میکرد حق طبیعیش بوده ولی همیشه میگفت تو فعلا امانتی دست من

بیشتر باید بگم باریک الله به همسرم که هیچوقت درخواستی نکرد چون بنظرم وقتی عقدم کرده اگه درخواستی هم ...

چه حرف قشنگی... تو امانتی دست من

خوشبخت بشین

الهی مرا آن ده که آن به

یعنی چی عزیز من  اگه رابطه نداشته باشی یعنی از نظر عقلی و جنسی کامل نیستی  رابطه جنسی یه ...

والا من ی سال عقد بودم نزاشتم بهم دست بزنه

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
من اصفهان بودم شوهرم زنجان سه ماه تابستونو میرفتم زنجان یکسالو نیم عقدی بودیم کاری هم نکردیم تا عروس ...

آفرین شما ی خانم کامل و با کمالاتین

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن