2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 73 پست
عقد یعنی زن و‌شوهر  اگه نمونن سردی بینشون شکل میگیره

بنظر من اصلا نباید تو دوران عقد رابطه داشته باشیم اینایی ک رابطه دارن خیلی شوهر دوستن

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من اصلا نباید تو دوران عقد رابطه داشته باشیم اینایی ک رابطه دارن خیلی شوهر دوستن

شوهر دوست خوب اومدی😊

بستگی به طرفین و شناختی که از هم دارند داره

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4623269/ذکر-یاکریمبرای-حاجت-روایی-مون-شرکت-کنین-خیلی-راحته?postId=143757119

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
وا خب ما هم سه سال عقد پیش هم بودیم تا عروسی کاری نکردیم چه ربطی داره چرا زن رو بعضیا فقط یه سوراخ م ...

نیاز جنسی برای هر دو طرف هست 

چه اصطلاح زشتی به کار بردید

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

یعنی چی عزیز من 

اگه رابطه نداشته باشی یعنی از نظر عقلی و جنسی کامل نیستی 

رابطه جنسی یه نیازه 

اون فردی که اینطور فکر میکنه باید فاصله عقد و عروسیش کمتر از ۴۰ روز باشع

خب گناه داره زنشه دیگه بزا بیاد😂

ما تو نامزدی رو ی تخت میخابیدیم😕😂😂😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

من هرموقه ب نامزدم میگفتم بابام نمیزاره شب بمونم میگفت انگار که من روزا مشکله ناتوانی جسمی دارم😂😂

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍