2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287969 بازدید | 36895 پست
@آسنات99       @بامدادخمار       @شب_بیدارم     جیش د ...

اوهههههه.🎉🎉🎉🎉🎉

... حالا بندریاش بیان وسط

💃💃💃💃💃💃💃💃💃

باریکلا بهت👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وزن شروع 78/5 هفته قبل 60/300 این هفته 59/850 کاهش درچالش 2/900 یهوووووسبز شدم  شروع از گر ...

بابا خوبی دیگه از بنفش رفتی سبز 😍😍😍👍🏼

شماهایی که اضافه وزنتون کمه همین دوسه کیلو هم شاهکاره ♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش# وزنکشی#   @فندق_فسقلی       وزن اولیه ۸۷ وزن هفته پیش۷۶.۳۰۰ ...

سلام قشنگم😍😍😍😍..کاهشت مبااااارک❤

عکس بالا رو هم دیدم فوق العاده شدی😍😍😍😍😍

خیلی تبریک میگم ب این روحیه قدرتمند آفرررررررین 😘😘😘

گلم من کاری نکردم هر ی بود تلاش خودت بود💘💘💘💘💘

با این حساب گروهت عوضمیشه و میری گروه نارنجی 😍😍😍😍😍 الان تا هدف ۱۵/۴۰۰ اختلاف داری...انشاءالله بزودی طلایی ببینمت🥰🥰🥰🥰

@honamik29192   سلام گلم این فرزندم دست شما امانت خیلی ماهه و الگو❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
بیا 

الحق  که پروفایلت  واسه خودت ساخته شده... اخر جذبه و زیبایی👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم🌼🌼باریکلااا چه فستی عالیهههه👏👏👏موفق باشی🙏🙏

سلام عزیزم 

وزن اولیه 64500

وزن هفته پیش 61500

وزن این هفته 61

کاهش 3500

نمیدونم چرا روند کاهشم خیلی کنده .البته سایز خیلی کم شدم یعنی بعضی لباسامو تنگ کردم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
منم میخام خوشکل خانوما رو ببینم گناه دارما آهم دامنتونو میگیره ها شیرمو حلالتون نمیکنما   &n ...

دیدی نهلتی 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بابا خوبی دیگه از بنفش رفتی سبز 😍😍😍👍🏼

همش از محبتاو اشناییی با شما بود وگرنه هنو من چاقالو بودم 

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
وزن شروع 78/5 هفته قبل 60/300 این هفته 59/850 کاهش درچالش 2/900 یهوووووسبز شدم  شروع از گر ...

کارت حرف نداره#  🎉🎉🎉💃💃💃

نه خیلی خوب راهنمایی میکنی مهربونی

فدات گلم🌸

هممون دستپرورده ی همین  تاپیکیم.. اطلاعاتمون از یه جا اب میخوره😁😁😁👌

چرا ابروهات دخملونس حسودیم شد بهت خخخخخخخخ صورتت با اینکه لاغر کردی اصلا بد نشده الهه یعنی نیفتاد ...

ابروهام پاچه بزیه 😂😂 مثلا خواستم بزارم پر شه نچرال باشه شوهرم میگفت عین خرزو خان شدی 😑

صورتم تپل بود غبغب هم داشتم اندازه ی مرغ ماهی خوار 😆😆 

چرا اولا که لاغر شده بودم چون صورتم تغییر کرده بود هی همه میگفتن بد شده 

@سمیه1396  سلام عزیزم😘😘

وزن شروع.  وزن هفته قبل.    وزن امروز.   هدف.   مقدار کاهش

74/500.         58.                🩸          54.        7کیلو

@بامدادخمار  سلام سلام😘 کاهش من تو چالش 7 کیلو بودش،،شروعش 65بودم،،هدفمو تا پایانش 60گذاشته بودم ک رسیدم 58.......خدا رو شکر با این کاهش مورچه ایه من😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
الحق  که پروفایلت  واسه خودت ساخته شده... اخر جذبه و زیبایی👌

😅😅😅 قربونت عجقم  😘😘😘😘😍♥️

ابروهام پاچه بزیه 😂😂 مثلا خواستم بزارم پر شه نچرال باشه شوهرم میگفت عین خرزو خان شدی 😑 صورتم تپل ...

الان دیگه عادت کردن؟

چند سالته الی؟

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍