2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287138 بازدید | 36895 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آسنات99  گزارش#  99/6/28 جمعه

شمارش معکوس تا خوش اندامی👗👗👗👗👗👗👗

صبحانه👈نان لواش سفید 4/5 کف دست + نیمرو با روغن کم 1 عدد + خرما 2 عدد + کنجدخام 1 ق غ

کالری👈319

میان وعده صب👈پاستیل میوه ایی 1 دونه+ هویج خام 1 عددد.     کالری👈47

ناهار👈هندوانه 2 قاچ + کشمش 20 دونه + آلوچه 1 عدد + بلال 1 عدد + انگور قرمز 25 دونه + عناب خشک 9 عدد + خرما 2 عدد

کالری👈 520    (ناهارم عجیب و غریبه امروز بیرون شهر بودیم غذا برنجی بود نخاستم بخورم خودم و تا عصر با اینا سیر کردم)

شام👈اوتمیل 1 لیوان + شیر 1 لیوان + شیره ی انگور 2 ق غ 

کالری👈373.    (شام ساعت 7/5 خوردم)

بعده شام👈فندق 5 عدد + بادام 5 عدد + پسته 5 عدد+ انجیر خشک 1 عدد + گردو 1 عدد + خربزه 1 قاچ + آلو سیاه 1 عدد.       کالری👈226

کالری مصرفی👈1510

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

مولتی

چالش سرکه

چالش وعده ی غذایی سبک

ورزش نداشتم بیرون شهر بودم

سلام زهرای خوشگلم ایشالا ک مورد تایید باشه😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
من فداات بشم بهترین دوستم❤️❤️❤️♥️♥️♥️❣️❣️ اکاااای فکر کنم اخر شب بهم برسیم  ازبابت تبریکتم وا ...

فدات بشم پر از انرژی مثبت بودی از اولین روزه ورودت ب تاپیک .....عاشقتم ک...

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام الهه جون و خانمهای ورزشکار و با اراده منم میخوام باهاتون همراه بشم انشالله کاهش خوبی داشته باشم ...

سلام گلم خوش اومدی🌺🌺🌺🌺

فریبا جون ک کارش درسته👍👍❤❤

موفق باشی💪💪💪

مهم سلامتیه ان شاالله که خوب بشه و هر‌چی که بخواهی، سریع فراهم بشه😊

گزارش#  

صبحانه چای سبز وخرما(20 )

ناهار برنج سه قاشق و کباب برگ یه سیخ و کباب جوجه یه سیخ و سالاد کاهو و زیتون (500 )

شام کوکو سبزی و آش دوغ و کاهو(300 )

میان وعده خربزه و اسکمو اخته و آلبالو و آلوچه خودم درست کردم و چای و مویز و هلو(180 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 1000

ورزش پیاده روی تند و شنای دیوار 

آب 9لیوان 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
باشه

الووووو آذر جونی کجایی تو

دیشب خبری ازت نشد

من دیروز و امروز مهمون بودم و روی هم رفته 1100 هر روز خوردم

چه خبر از تو.. چیکار میکنی

ورزشم نداشتم... 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام عزیزدلم😘😘آفرین عالییی بودی👏👏👏👏چالشاتم حرف نداره🌼🌼🌼🌼😍😍💪💪

سلام عزیزم امشب گزارش نمیدم مهمان بودم اصلا کالری رو حساب نکردم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
بچه هاجون لطفاً گزارش👆👆بزنید😘 @مرباجونی     @آیلین_خانوم     @ستاره_د ...

وااي سرگروه جوني امروز رفته بودم بيرون جوجه كباب و مخلفات جاتون خالي از دستم در رفت قول ميدم ديگه تكرار نميشه ☹️☹️عذاب وجدانش داره ميكشه منو ١٤٨٠ تا خوردم تا امروز اينقدر خطا نرفته بودم ٣٠٠ كالري بيشتر خوردم يكم دعوام كن سرگروه جون 😔😔

پياده روي يك ساعت شد 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
گذاشتم  بزن رو پروفایلم دستتو نگه دار رو عکسم بعد گزینه برسیم یا ‌دانلودرو بزن وقتی اینجوری رف ...

الهه من شرمنده بخدا همین الان اسباب کشی خالم تموم شد قشششنگ جنازم 

دیر رشیدم الانم‌که پروفایلت خالیه 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
یلحظه فکر کردم من روزای هفترو اشتبا کردم رفتم تقویم رو نگاه کردم😁😁 باشه گلم😘😘

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🙈🙈🙈ببخشید

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱