2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287317 بازدید | 36895 پست
پروفشو نگا😍😍😍😍.....مبارکه عزیزم❤❤

ای جوونم 🙈🙈

فدای محبتت

ایشالا که از پسش بر بیام😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
[QUOTE=155816417]ای وااای😂😂😂 الله دیگه چیه😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ تو الله بزرررگ تاج سر مایی خانم ...

واای نه ندیدم الله جوونم🤭🤭😛😛😁💝💝💃🏻💃🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هستم عشقم حتما تو خابی😀😀 اومدم اومدی بذار ببینم روی ماهتوووووو

من فداات بشم بهترین دوستم❤️❤️❤️♥️♥️♥️❣️❣️

اکاااای فکر کنم اخر شب بهم برسیم 

ازبابت تبریکتم واااقعاااااا ممنونم عشقم ریپلای نمیشد 

عاااشقتم‌من الهه جوووونم یه دونه ای برام 

ممنونتم واقعا 🙈🙈♥️♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️

زندگیمون قبل از آشنایی با تاپیک بامداد خمار 😛😛😛❤️❤️❤️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

روايت است: ‎هر گاه اوّلین روزِ ماهِ قمری ، روزِ شنبه باشد ؛ هر کسی از شنبه ی اوّلِ ماه ، تا شنبه ی ...

ان شاالله خودت و همه بچه های گل تاپیک حاجت روا بشین ب حق امام حسین

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

سلام😊صبح آدینه تون بخیر و شادی ☕️🌤

یہ روزایے هست

آدم اینقدر حالش خوبہ

هیچ اتفاقے نمیتونہ

حال خوبشو خراب ڪنہ

امیدوارم امروز از همون

روزها باشہ براتون...🌈💛✨

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

سلام عشق خوشگلم من دارم میرم اسباب کشی خالم براهمبن زودتر گزارش فردامو‌میزارم  احتمالا وقت نشه بیام به این زودی سایت😍😍😍😍😍😍😍

@فندق_فسقلی  

گزاررش#  

@آسنات99     سلام زهرا جون. 😘😘 روز جمعت بخیر ببخشید گلم من دارم میرم شهرستان و فردا ص ...

سلام عزیزم😘😘به سلامت بری وبرگردی نازنینم انشاءالله خوش بگذره حسابی🙏ممنون که خبردادی😘🌼🌼

سلام دوستان من یک عدد خواننده ی خاموش که بخاطر عضو گیری پاییز بالاخره عضو نی نی سایت شدم اول اینکه عضویتم مبارک  دوم اینکه لطفا منو از قلم نندازین @بامدادخمار  

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
سلام دوستان من یک عدد خواننده ی خاموش که بخاطر عضو گیری پاییز بالاخره عضو نی نی سایت شدم اول اینکه ع ...

سلام گلم 

بادا بادا بادا مبارك بادا ايشالله مبارك بادا🌺🌺🌺

انشالله اينجا باشي سه سوته باربي ميشي