2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست
خنده داره این ادمایی که مجازی رو اینقد جدی میگیرن .  یا وقت میذارن و برای یه نفر دیگه تاپیک می ...

سلام عزبزم خوبی؟

دقبقا ب خاطر همین جوابشو ندادم..فقط نی نی یار تگ‌کردم ک خودش ببینه

خدایی تو عمرم کسی ابنجوری پیگیرم نبوده😁😁😁🤦‍♀️

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@سمیه1396 @فندق_فسقلی @آسنات99 @sepiiiiiideh به بقیه هم بگید گزارش بزنن پاک بشه 😐😐😐

بچه ها این تاپیک و کاربر بی ادبش رو گزارش بزنید

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام گل دو روز پیش ک کلا اعصابم خورد بود پریودم شدم اصن حال و حوصله هیچی ندارم ایدی تلگرامم گفتم ...

سلام چراگلم الان جوانی بایدپرانرژی باشی حال وحوصله ندارم نداریم😜😅🌼🌼من تلگرام زیادنمیرم رعایت کن یکشنبه وزنت و حتماً اعلام کن وزن شروع چالش.هفته قبل.الان.هدف به ترتیب😘 انشاءالله تاانموقه کلی سرحال بیای💪💪

@honamik29192   گزارش#  

سلام سرگروه جون عزیزم   

صبحانه: نان 1.5کف دست+ پنیر 40گرم+انگور 40 گرم+شیر کم چرب 1لیوان+گردو 1عدد. کالری: 339

ناهار: برنج 5قاشق+ قورمه سبزی 5 قاشق+سالاد با روغن زیتون. کالری: 214

شام و میان وعده: شکلات تلخ کوچک 1عدد+نسکافه+ بادام 3عدد+تخم مرغ آب پز 1عدد+نان لواش 1.5کف دست+ ماست نصف لیوان. کالری:496

ورزش: قدرتی 1ساعت
آب: 8لیوان

چالش: چای سبز و حذف نان

کالری مجاز: 1100

کالری مصرفی: 11049

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
گزارش#   صبحانه سیب و دارچین پوسته و باد ام (200) ناهار کاهو و خیار و هویج و سیب و پرتقال و ...

باریکلا👏👏👏👏

مواد غذاییت تقریبا خگخ بوده😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه یک چالش میشه 7 دقیقه نهایتا 10 دقیقه خیلی کم نیست؟  چالش سطح متوسز یکبار اومدم برم که بیش ...

قبلا چند تا  حرکات ران میرفتی، اونا را دیگه نمیری؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭من چاقم. مرا دریابید. دیر رسیدم. گروه تشکیل دادید ندیدم نبودم 😭😭😭خواهش میکنم کمک کنید @بامدادخمار  

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
سلام گلم خوب بودی😘😘باریکلاورزشکار👏👏😎😍🌼

سلام عزیزم

صبحانه نان بربری دوکف دست وپنیرخرماچای

ناهار تخم مرغ اپز 

میان وعده سیب شلیل قهوه شکلات تلخ

شام عدسی 

ورزش حلقه و رقص 1ساعت 

کالری مجارز 1200

مصرفی 1030

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56