2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست
درو وا نميكنم نه درو وا نميكنم😅 عزيزم ماچ ك چند باري خوردم و خيلي دوست دارم  اما ب خاطر ي لي ...

خخحخخ ای جلب😉😘

حالا چند بار خوردی ماچ رو😁🤣🤣🤣

بابا یه لیوان روغن رو که من تنها نمیخورم..شوهرم وبچه هام عاشق کاچی هستن و به جاریم هم میدیم دیکه تقسیم میشه به من یذره میرسه شاید کلش ۴۰۰ کالری هم نشه..از بس از دیشب گفتم کاچی دلم خواست😋😋😋🤭🤭

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخحخخ ای جلب😉😘 حالا چند بار خوردی ماچ رو😁🤣🤣🤣 بابا یه لیوان روغن رو که من تنها نمیخورم..شوهرم ...

😂😂😂😂😂ماچ كه خيليييييييييي

ولي كاچي منظورم بوووود🤣🤣🤣🤣

با دورقاشق روغن زرد فردا درست ميكنم حالا

اصرار نكن بيشتر نميريزم 😂😂

سلام 

براي عضو شدن تو چالش جديد مهر ماه بايد به كسي اطلاع بديم؟؟؟چي كار بايد بكنيم ؟؟؟

من خيلي وقته منتظرم كه بيام تو گروهتون 😕😕

شايد تونستم اين وزنم رو كم كنم ديگه خسته شدم از اضافه وزن و چاقي 😭😭

🌸چالش پاييزي بامداد خمار🌸گروه قرمز🌸وزن اوليه ٩٢.٣٠٠🌸وزن اين هفته٩٠.٦٠٠😁هدف اول٨٩.٩٠٠🌸هدف دوم٨٥.٠٠🌸هدف سوم٧٩.٩٠٠🌸هدف چهارم٧٥.٠٠🌸هدف پنجم٦٩.٩٠٠🌸هدف آخر ٦٥.٠٠🌸❤️من ميتونم چون كه ميخوام يك بار براي هميشه تمامش كنم❤️
يا امامزاده بيژن😨😨😨😨 زهرا جون يكم عكس بزار از خودت دلم تنگ شده واست😘

فدات خوشگلم😍منومیگی عکس بزارم😅😅من انقده بدعکسم اصلأ ازخودم عکس نمیگیرم چندتایی که هست پسرم باگوشی خودش گرفته 😅😅

درسته، به خاطر به هم خوردن هورمونا و‌نشدن پریت، بدنت ورم کردنه و‌وزنت کاذبه...  بعد پری، وزنت ...

گزارش#  

صبحانه سیب و دارچین (70 )

ناهار سینه مرغ و کاهو گوجه و خیار(200 )

شام تخم مرغ و کاهو و خیار و گوجه و هویج (100 )

میان وعده اسکموآلبالو و آخته خودم پز و چای سبز و دارچین و خرما و گلابی و آلو (230 )

کالری مصرفی (500 )

کالری مجاز 1000

ورزش ها  پروانه و دراز نشست شنای دیوار 

آب 8لیوان 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
😂😂😂😂😂ماچ كه خيليييييييييي ولي كاچي منظورم بوووود🤣🤣🤣🤣 با دورقاشق روغن زرد فردا درست ميكنم ...

آره گرفتم چی گفتی خدانکشت🤣🤣

دو قاشق خیلیه که🙄 با اسپری بزن بسه😏🤪😂

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
با دو قاشق روغن زرررررررد  به به 😋😋😋😋

نوش جونت ☺😘