2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288700 بازدید | 36895 پست
مگه حالا چند سالته😡....واای خدای من🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂۳۴سالمه😂😂😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سه کیلو چشم گاوه چیزی نی 😍😍 من میخورم صبر میکنم بهم برسی😂😂😂😂

یعنی دعات میکنم ...😀😀 جان ما بخور بخور بذا برسم با هم بریم جلو😜😜😜😜

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

@honamik29192 گزارش#  

سلام سرگروه جون عزیزم   

صبحانه: نان 1کف دست+ نیمرو 1عدد+انگور 40 گرم. کالری: 198

ناهار: استیک+ سبزیجات بخارپز+سالاد با روغن زیتون. کالری: 685

شام و میان وعده: شکلات تلخ کوچک 1عدد+نسکافه+ بادام 3عدد. کالری:274

ورزش: قدرتی نیم ساعت
آب: 8لیوان

چالش: چای سبز و حذف نان

کالری مجاز: 1100

کالری مصرفی: 1150 (فکر نمیکردم سبزیجات اینقدر کالری داشته باشه، یهو زد بالا  )

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
سلام عزیزدلم😘😘..حالت بهتر شد؟😰 وای چه عالی و خوشمزه🦋🦋 عالیه عالی آفرین ب تو😍💛💛💛💛💛💛 کا ...

مرسی گلم خداروشکر بهترم ولی کلا زدم تو کار  مایعات و سوپ و آش😊 چشم عزیزم پر میکنم 😚

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

@آسنات99  گزارش#   99/6/24 دوشنبه

7 روز مانده ب خوش اندامی👗👗👗

صبحانه👈نان لواش سبوس 1/5 کف + پنیر ی قوطی کبریت+ گوجه 1 عدد + شیر 1 لیوان.   کالری👈248

میان وعده صب👈فندق 5 عدد + گردو 1 عدد + پسته خام 4 عدد + بادام درختی 5 عدد + انجیر خشک 1 عدد + کشمش 6 عدد + خرما 3 عدد + ماست کم چرب 1 لیوان + سبوس برنج 1 ق غ.    کالری👈397

ناهار👈اوتمیل 1 لیوان + شیر 1 لیوان + عسل 1 ق غ + سینه ی مرغ آبپز 130 گرم.   کالری👈550

میان وعده ی عصر👈هندوانه 2 قاچ + گوجه 1 عدد

کالری👈191

شام👈ماست کم چرب نصف لیوان + کدو سبز 1 عدد + هویج 1 عدد + خیار 1 عدد.   کالری👈128

کالری مصرفی👈1520

کالری مجاز👈1540

مولتی

چالش وعده ی فوق سبک

چالش سرکه و دمنوش دارچین و زنجبیل و قهوه

آب 8 لیوان

ورزش👈30 دقیقه ایروبیک💪

50 طناب💪

50 پروانه💪

2 ست 30 تایی شنای دیوار💪

اپ 30 روز شکم صاف💪

سلام زهرای قشنگم ایشالا ک راضی باشی💕😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
نكنه بچه شير ميدي خواهر اينقد شير ميخوري چه خبره🤧

واسه اینکه استخونام پوکه تا میگی نکن میشکنه سر اون شیر و ماست زیاد وخورم😀😀😀

سلام😘😘عالیییی مثل همیشه حرف نداری باریکلاااورزشکار💪💪😘😘😘😍💙🌼🌼🌼

فدات عشقولم خدا رو شکر ک راضی بودی🌹🌹🌹🌹🌼🌼🌼🌹🌹🌼🌼🌹🌹🌹🌼🌼🌼

یعنی دعات میکنم ...😀😀 جان ما بخور بخور بذا برسم با هم بریم جلو😜😜😜😜

اتیشپاره جوونم😂😂😂😂😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱