2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست
سلام بچه ها . من اومدم .  با یه گوشی عاریه مادر شوهر 😯 قراره ماه بعد گوشی بخرم . گوشی ای که م ...

مبارک باشه عزیزم...

از نظر من موردی نداره..ولی من هرروز گزارشتو چک کردم و لایک کردم و ریپ هم زدم

وایه وزنت گفتم خودت وارد کن.

هر جور راحتی عزیزم❤🙏موفق باشی 

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

باریکلاااورزشکار👏👏🌼🌼گزارشت حرف نداره همه چیزتمومه👌👌کامل وبی نقص😘😘به خودت فشارنیاربدنت سرمادا ...

ممنون عزیزم😘😘

اب جوش و دارچین و ابلیمو دوباردر روز خوردم. عسل رو نخوردم حس کردم رژیمم رو خراب میکنه. امروز میخورم

سرماخوردگی خر است😬😬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قررربونن.....ن من رگهام مشخصه..زد یه قطره خون اومد هر چی رورگم حرکت داد و فشارداد دیگه نیومد

سلام فکر کنم غلظت خون داری شاید به خاطر پری هم هست خونت رقیق نشده 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام عزیزم...قبلا ک نداشتم، یعنی جدیدا غلظت خون پیدا کردم؟🤔🤔

نمیدونم یکی از نزدیکانم رفته بود خون بده خونش نمیومد وقطره ای به زور میومد دکتر گفت غلظت خون داری گوشت قرمز نخور آسپرین داد شاید مشکل تو اینجوری نباشه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام عزیزم.. گزارش# امروز.. صبحانه=۳لیوان آب هویج=۲۹۲ ناهار=۸ق ذرت مکزیکی=۷۵۶ شام=خورشت قیمه ...

سلام خوشگلم🌼🌼

آفرین ورزشکار👏👏👏خیلی خوبه که ایراده کاروخودت میدونی😘میدونم امروزجبران میکنی ودیگه اینکه شبادیگه پلونخورعزیز😘😘💙💙

سلام عزیزم...قبلا ک نداشتم، یعنی جدیدا غلظت خون پیدا کردم؟🤔🤔

سلام فاطمه جون من یباررفتم خون بدم هرکاری کردنشدبه من گفت برویه چای داغ کم رنگ وبیسکویت بخوربیاخوردم رفتم راحت خون گرفت گفت ازاسترسه زیادبدنت سرده شده بود😅😅شایدبرای توام ازاسترس بوده گلم

خدا نکنه گلم🌸 سختیش‌که خیلیی سخت هست،وقتی ادم از بهترینش تو‌زندگی فرسنگها دور بشه..دیگه  هر ا ...

دقیقا درست میگین.دیه بعد ازدواج شرایط زندگیه ادم خیلی عوض میشه خدا به پدرو مادر و خانوادتون سلامتی بده شمام با خیال راحت زندگی کنید

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/