2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم❤...نوش جونت همچی عالی آفرین...دیر شده ولی امیدوارم کالریتو پر کرده باشی💛💛💛💛💛

سلام گلم صبحت بخير

اميدوارم حذف نشده باشم 

ببخشيد من نتونستم بيام دخترم از اسكوتر افتاد و دستش شكست و همش درگير اون بودم

الان گفتم بيام گزارش وزنم رو بگم و اگر حذفم نكرديد بمونم

وزن شروع٩٣/٢٠٠

وزن هفته پيش🎈

وزن اين هفته٨٢/٧٠٠

وزن هدف٦٨

(دو هفته پيش ٨٣/٨٠٠)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه پیاده روی هم داشتی عالیه👌👌👌

وزن#  

وزن اوليه ٩٧

هفته پيش ٧٠.٤٠٠

اين هفته ٧٠.٢٠٠

هدف ٧٠

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

واقعا همش بخاطر انگیزه‌ایی ک از شماها میگیرم...اول الهه بعد زیبا بعد سهیلا ک سرگروهام بودن بعدش خودت ...

مبارک مبارک 

چیش دیرینگ دیرینگ دینگ 

چیش دیرینگ دیرینگ دینگ دینگ

🎆🎊🎉🎇🎉🎊🎀🎀🎁🎆🎊🎉🎇🎇🎉🎊🎀🎀🎁🎁🎆🎊🎉🎇🎇🎊🎁🎁🎁🎀🎀🎁🎁🎊🎉🎇🎇🎊🎊🎉🎊🎀🎀🎁🎆🎍🎉🎇🎇🎊🎊🎉🎇🎋🎋🎋🎇🎇🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎁🎁🎀🎀🎁🎍🎊🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
توخودتت پرازانگیزه ایی خوشگل خانم اراده وپشتکاره خودتت حرف اولومیزنه💙😘😘😘آره طبق قوانین تایپک سبز ...

😘😘😘😘😘....مررسی بخاطر زحماتت سرگروه قشنگم😍❤😘❤😍😘....باشه عشقم من در اختیار شما😁

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام گلم صبحت بخير اميدوارم حذف نشده باشم  ببخشيد من نتونستم بيام دخترم از اسكوتر افتاد و دست ...

سلام عزیزم..نه چرا حذف بشی🤗...الهی عزیزم 😰😰😰..الان حالش چطوره 😟😟.......کاهشت مبارک عزیزم💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
مبارک مبارک  چیش دیرینگ دیرینگ دینگ  چیش دیرینگ دیرینگ دینگ دینگ 🎆🎊🎉🎇🎉🎊🎀🎀🎁🎆🎊 ...

🤩🤩🤩🤩😂😂😂😂😂😂😂...قررررررررررررررربونت الهه جووون😍😍😍😍❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
یعنی کالری مصرفی رو دیدم...گرخیدم😅😅😅 بعدش فهمیدم یه صفر اضافه گذاشتی

🤔یعنی الانم ک گفتی کلی دقت کردم تا بفهمم😂😂😂

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
تنبیه🤔🤔🤔🤔 پلانک انجام بده🤗🤗🤗 بازم خوبه که استپ نکردی

چشم... ممنونم😍😘

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
پس اینهفته به خاطر پرخوریت وزن نمیکنی، نه؟

چرا وزن کردم 

وزن اولیه:56

وزن هفته پیش:از 50 یک کم کمتر (حدود 49)

وزن این هفته:50 

🙃اشکال نداره هفته بعد کاهش تپلی دارم انشاالله

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام  برای ریزش مو کدوم بهتره ؟ قرص زینک . هیرویت. زینک پلاس.بیوتین. سیستین ب ۶. یونی زینک

سلام گلم

معمولا حاوی همه دسته قرص های زینک یه شکله، فقط دوزهاش کمی بالا و پایین هس..ویتامین ب و ث  واسه ریزش مو هس که تو همشون هس...

گروه زینک پلاس ها بیشتر رواجه و جا افتاده و حاوی همشون هست..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلام بهترین سرگروه 😘😘عزیزم فاطمه دیگه بایدبه لیست شمااضافه بشه درسته😍😍😍

سلام گلمززز🌸

اره هدفش زیر ۵ تاس... خوش میاد🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم معمولا حاوی همه دسته قرص های زینک یه شکله، فقط دوزهاش کمی بالا و پایین هس..ویتامین ب ...

سمیه کدوم کشوری چندساله اونجایی کنجکاو شدم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
@آسنات99    سلام قشنگم😍😍... صبحت بخیر و شادی🐥 نتونستم خوشحالیمو تقسیم نکنم🤩...کاهش ...

عجب کاهشییی دختر😃😃😃🤤🤤🤤🤤🤤

فندق را عشق است که سبز شود😅💚

خوش اومدی به جمع سبزیای معطر😂🌸

امضا و پروف و هر چی دم دستته را سبز کن👌😂

وزن#   وزن اوليه ٩٧ هفته پيش ٧٠.٤٠٠ اين هفته ٧٠.٢٠٠ هدف ٧٠

افرین همینکه کاهش داری عالیه👏👏👏👏👏

هفته بعد دیگه تمومه... طلایی شدی رف😃👌