2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست
سلام به همگی 😘 وزن هفته پیش پریود بودم..وقبلش۶۷/۹۰۰ این هفته ۶۸/۴۰۰🤪 کاچی وچای نبات خوردم😅 ...

عالی مثل همیشه،یه سوال کاچی چقدر میخوری😁😁چن کالری یعنی؟من عاشقشم از ترس یه کوچولو درس میکنم،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@سمیه1396   سلام عزیزدلم😍😍😍😍😍 وزن شروع ۶۵ وزن هدف ۵۸ وزن هفته پیش ۶۱.۳۰۰ وزن این هفت ...

سلام گلم🌸

هیچ نگران نباش... کاذبه به خاطر ورمت👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وزن شروع ۹۳ وزن هفته قبل ۸۹.۳۰۰ وزن الان ۸۹(بدون دشوووری😁🙈) وزن هدف ۶۹ @فندق_فسقلی   &n ...

😂😂...نمیدونم این بی تربیت چرا صبح یکشنبه خودشو میگیره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️..کاهشت مبارک عزیزم...ب نسبت شروع دوبارت خوبه..ایشالا هفته دیگه کاهشای عالی تر 🤩💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
پریم تموم شده که  😅چند روز پیش پرسیدی گفتم فرداش تمومه پس من رفتم که صبحانه کیک بخوووورم🏃‍♀️ ...

پس اینهفته به خاطر پرخوریت وزن نمیکنی، نه؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
انشاءالله عزیزم محتاج دعای خیر از قلب پاکتون هستم....دیشب دکتر آب پاکی رو ریخت رو دستم و گفت دیگه دا ...

خدا نکنه عزیزدلم 

دقیقا سال ۹۴ هم دکتر همینو بهم گفت منو فرستاد روبان تهران منم با ivf باردار شدم.

ولی ۳سال بعد خدا خودش یه فندق دیگه طبیعی بهم داد.

میخوام بگم استرس حرف اولو میزنه تو باردار نشدن

من کلا بیخیال بودم گفتم من که ivf کردم دیگه باردار نمیشم طبیعی جلوگیری کردم خدا سومیو بهم داد😊😊

فقط به این فکر کن که صدای کوچولوت تو خونتون بپیچه😍😍😍😘

😂😂...نمیدونم این بی تربیت چرا صبح یکشنبه خودشو میگیره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️..کاهشت مبارک عزیزم...ب ...

اره دقیقا یکشنبه ها ادا بازی درمیاره😂😁

مررسی عزیزم💪💪💪

خدا نکنه عزیزدلم  دقیقا سال ۹۴ هم دکتر همینو بهم گفت منو فرستاد روبان تهران منم با ivf باردار ...

عزیزدلم خدا بچه هاتو برات حفظ کنه و باعث شادی و آرامشت باشن....من شوهرم تحت هیچ شرایطی نمیاد ک بریم گفت بسپار ب خدا و دیگه دنبالشو نگیر...دیشب دیگه دفترشو بست و گفت لطفا پیگیراین دوا درمونا نباش..خدا بخواد میده نخواد هم ب صلاحمونه...منم دیگه سپردم ب خدای مهربون..البته هنوز حال روحیم روبراه نشده و ناراحتم..دیشب تا صبح فقط فکر کردم..میخوام اول آروم شم بعد با خدا خلوت کنم و واقعا بهش توکل کنم

به حکمتش دل بسپار 🌿