2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست
به خدا اعتماد کن او هر چیزی را به قشنگ ترین حالتِ ممکن به تو میدهد ؛ اما در زمان خودش ....

انشاءالله....خدا اینقدر معجزه ها رو انجام داده...اینقدر کارهاینشد رو شد کرده....اینقدر قطع امیدها رو امیدوار کرده....توکلم بر خودشه....دیگه دکتر نمیرم اصلا و ابدا سه سال دارو آمپول هزار مکافات.....الان هم وزن کم میکنم هم ورزش...سعی میکنم برا گرمی رحمم کارهای معمولی مثل روغن و اینا استفاده کنم...دیگه اسم دکتر و اقدام و اینارم نمیارم شد شد نشد نشد دنیا ک تمام نمیشه

به حکمتش دل بسپار 🌿
انشاءالله....خدا اینقدر معجزه ها رو انجام داده...اینقدر کارهاینشد رو شد کرده....اینقدر قطع امیدها رو ...

فدای تو چقد تو انرژی مثبتی آخه 😍😍😍😍😍😍

عاشقتم❤❤❤❤❤❤

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فدای تو چقد تو انرژی مثبتی آخه 😍😍😍😍😍😍 عاشقتم❤❤❤❤❤❤

فدای خودت خانم گل😍😍😍😍...اصلا بشینم غصه بخورم ک چی بشه زوودتر پیر بشم🤨...ن من مگه چمه هم خودم سالمم هم شوهرم..زندگیمونم خداروشکر خوبه چرا کفران نعمت کنم🤗🤗...من خودم عاشقتم که😉😘❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
فدای خودت خانم گل😍😍😍😍...اصلا بشینم غصه بخورم ک چی بشه زوودتر پیر بشم🤨...ن من مگه چمه هم خودم سا ...

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
نه بابااا چه خبره مانکن کلا زیاد میبنده کالریارو  من کرمانی و گوگل رو‌مطابقت دادم یکی بود بخور ...

ای جون پس برم تو کارش😁😁😁😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
فدات😘😘😅😅😅گرفتم حتماً خوشگل خانم🌼🌼

سلام عزیزم

صبحانه یک لیوان شیر یک نان تست 

میان وعده سیب 

ناهار تخم مرغ آپز 

میان وعده پسته و بادام 10عدد 

شام عدسی 

کالری 560 

ورزش حلفه و اروبیک و چالش روسی ودیار

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

@آسنات99   گزارش#   99/6/22 روز فسسست

خرما 3 عدد + تخم مرغ آب پز 2 عدد + گوجه 2 عدد + سبوس برنج 1 ق غ + ماست کم چرب نصف لیوان 0 بیسکوییت ترد 1 عدد + انجیر خشک 1 عدد + پسته خام 2 عدد

کالری مصرفی👈344

کالری مجاز👈500

ورزش👈50 دقیقه ایروبیک 💪100 طناب💪50 پروانه💪

20 دقیقه پیاده روی آهسته

چالش سرکه و دمنوش دارچین و زنحبیل

آب 8 لیوان

مولتی

چالش وعده ی فوق سبک

اصلا هم گشنم نیست حالمم خوبه عااالیم(ستاد مقابله با پر خوری )😂😂😂😂😂

ب امید ی کاهش توپ فردااااااا

سلام زهرای قشنگم ایشالا ک راضی باشی🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

@آسنات99  

اشتباه نوشتم 1 عدد تخم مرغ آب پز بود ن 2 عدد😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀