2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها تو رو خدا برام دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭... دکتر گفت دیگه دارو روت جواب نمیده نامه نوشت ک برم مر ...

حتما عزیزم اگ لایق باشیم😔

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
آها چ خوب ببین نصف و زده واسه ی من 370 کاملش میشه چند واسه همون زیاد سمتش نمیرم وگرن عاشق سینه ی مرغ ...

نه بابا بخور سینه مرغ فقط منبع پروتئینه من جا ندارم‌والا یه دونه کاملشو‌میخوردم خشکه گیر میکنه تو گلوم😂😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام گلم...نوش جونت...خیلی خوبه ک مراقب خودتی و وغده های غذاییت...باریکلا💛💛💛💛💛

قربونت بشم من تمامشو مدیون شمام ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️ ایشالا گندکاری این هفتمو جبران کنم ♥️♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
ایول کرمانی چ خوب کالری داده من دو تا تخم مرغ آب پز و زده تو مانکن 155 و نصف سینه ی مرغ هم 370😢😢😢 ...

نه بابااا چه خبره مانکن کلا زیاد میبنده کالریارو 

من کرمانی و گوگل رو‌مطابقت دادم یکی بود بخور کامل سینه مرغ رو‌خیالت راحت چون از ۳۰۰هم‌کمتره 😊😊♥️♥️

بچه ها تو رو خدا برام دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭... دکتر گفت دیگه دارو روت جواب نمیده نامه نوشت ک برم مر ...

جواب‌چی شد؟ منو صدا کننننن 😐

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم