2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287833 بازدید | 36895 پست
سلام اسنات جان . ببخش واقعا سریع تا تونستم بیام سایت اومدم ک گزارش بدم. کالری مجاز و مصرفیم دقیقا ۱ ...

سلام عزیزم🌼خوب بودی ولی سعی کن ازاین به بعدبرنج ۵تا۷ق غ ۳روزدرهفته اونم وعده ناهار مصرف بشه خدانکرده مصرف زیادکربوباعث استپ میشه 😘😘کالری روزانت رو۵قسمت کنی ۳وعده اصلی۲میانوعده ودرکنارش سبزیجاتی مثله هویج وخیارگوجه بخوری گشنه ات نمیشه الهه جون گفتن که ۲یا۳تاگوجه خیارکالریشومیتونیدحساب نکنید🌼🌼موفق باشی گلم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به عجب گزارشی کیف کردم 😙😙😙

صبحانه :قهوه ,۲عددساقه طلایی (۱۲۷) نهار:خوراک مرغ بدون سیب زمینی ،۲حبه سیر و نصف کف دست نون (۱۶۱٫۵) م و : کیک ساده خونگی ۲۰ گرم ،هلو ،خیار ،الو قرمز ،شلیل،البالو(۲۱۱٫۵) 

کالری مجاز (۵۰۰) کالری مصرفی (۵۰۰)

ناشتا اب وابلیو وشب هم سرکه سیب ،۱۰لیوان آب 

ورزش:۱:۲۸:۳۰ پلاتس ( رژیم شوک)

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام گلم انشاءالله همیشه به خوشی😍🌼🌼🌼 عالییی بودی آفرین به این اراده 👏👏👏👏😘

ممنون عزیزم    

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام عزیزم عالیی بودی👏👏👏 انشاءالله امروزفست باشی وورزش هوازی داشته باشی حله😘😘😘نگران نباش خوشگل ...

چشم ایشالا......😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
اره متاسفانه همش یا مهمون داریم یا میریم جایی نمیشه نخورم ناراحت میشن خودم‌اعصابم خرابه:😔

اینجور که نمیشه...برنامتو از بقیه جدا کن...بالاخره رژیمی نمیشه که مرتب پلو و نون...چیزای بهتر و سیرکنندگی بالاتر بخور سبزیجات مغزها میوه ها...پلو رو بزار واسه زمانایی ک مهمونی میری...وقتیم خودت مهمان داری سعی کن نخوری بیشتر سالاد و گوشت بخور تا برنج...عزیزم از من گفتن بود...برنامت مرتب اینجوره منم بعنوان سرگروهت واقعا دوست ندارم وزنت استپ شه یا کاهش نداشته باشی....یمقدار در برنامه غذاییت تجدیدنظر کن 

مطمعن باش خیلی زودتر از اونچیزی ک فکرش رو کنی ب هدفت میرسی...موفق باشی گلم💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش#  

سلام عزیزم ببخشید دیروز نشد گزارش بدم این واسه دیروزه

صبحانه انگور ۱لیوان.پنیر ۳۰گرم.لواش۳کف.گردو۳تا.(۳۲۵)

ناهار جوجه کباب ۱سیخ کته ۷ق.دوغ.ترشی(۶۰۰)

شام تخم مرغ ابپز(۷۷)

میان وعده شلیل۲.هلو۲.هندوانه ۲قاچ.شیر کم چرب۲لیوان.(۶۱۲)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۱۶

اب ۷لیوان

ورزش نتونستم بکنم مهمون داشتم☹

چالش وعده سبک

@فندق_فسقلی  

گزارش#  

اینم واسه امروزه

صبحانه چای دارچین.خرما.پنیر ۳۰گرم.لواش ۱کف(۱۰۲)

ناهار اش یه ملاقه و نیم(۲۷۰)

شام سیب زمینی ابپز.نصف ق روغن زیتون.نصف لیوان دوغ(۱۸۱)

میان وعده شلیل.هلو.خربزه.چای(۱۴۶)

مصرفی ۷۰۰

اب ۸لیوان

نیم ساعت تردمیل.۷۵شنا دیوار.چرخس روسی.۱۰مین حلقه

@فندق_فسقلی  

با اجازه همگی من بی بی چک سومی رو هم امتحان کردم و باز منفی بود🥴امروز میرم مطب نوبت گرفتم...گفتم هم ...

عزیزم ✋

ممنون خبر دادی انشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد ☺️ب زودی هم دوتا فندق خدا بزاره تودلتتتتت😋😋😋

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

خانوما من تقریبا ۱ماه میشه ک فست نگرفتم ورزش هم از اول شهریور نداشتم امروز خودمو وزن کردم خداراشکررررر ثابت موندم 😍😍ولی دور شکمم ۲سانت اضافه شده😔😔😔

#آی_ام_ناراحت

@سمیه1396    

@فندق_فسقلی    

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم