2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست
انشاآالله عزیرم...این چیزایی ک گفتم رو استفاده کن حتما بهتر میشی..بیشتر استراحت کن 😘

حتما ممنونم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@فندق_فسقلی  گزاارش# شنبه 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
آفرین عزیزم مثل همیشه فوق العاده😘💛💛💛💛💛

دورت بگردم خسته نباشی فاطمه جوونم♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
قرربونت😍😍🥰🥰...

سلام گزارش امشب

صبحاته: آش سبزی ۴ قاشق +نان تیری ۱ کف

ناهار:برنج‌۵ قاشق + خورشت مرغ ۴ قاشق +۲لیوان دوغ.

میانوعده:گوجه ۲ عدد.

شام: انار۱ عدد+ نارنگی۲ عدد+ نان لواش ۲ کف دست +۴ قاشق ماست .

ورزش : قدرتی+هوازی + ورزش ران و پا+آپ ورزشی متناسب ماندن وزن.

چالش" چرخش روسی ۶۰ تا .

پلانک:۲ تا ست ۳۰ تایی و ۱ ست ۲۰ تایی.

کالری مصرفی ۱۰۰۴
کالری مجاز۱۳۸۰.

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
سلام گزارش امشب صبحاته: آش سبزی ۴ قاشق +نان تیری ۱ کف ناهار:برنج‌۵ قاشق + خورشت مرغ ۴ قاشق +۲لیوان ...

سلام عزیزم نوشجون... خیلیم عالی ورزشاتم عالی... اما مصرف کربوت بشدت بالاست.. کل هفترو اینجور گذروندی.... فرزندم دیروزم پلو داشتی اگر اشتبا نکنم؟ 💛💛💛💛 

به حکمتش دل بسپار 🌿
چشمت بی بلا😍😘😘

سلام عزیزم من دوست یلدام بهم گف نمیتونه گزارش بده بهتون بگم..اما گف که کالریشو پر کرده..

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
سمیه امروز اینقدر گریه کردممم😞 یک لباس مجلسی داشتم که توی دوره قبل رژیمم اندازم بود حالا پوشیدم زی ...

@سمیه1396 سمیه این پستمو ندیدی؟😢

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@سمیه1396

سلام گلم 🌺

صبحانه 👈 یک دونه  خرما رطب + چای

میانوعده 👈 سیب یکدونه + شادونه حدود 30 گرم + قرص نعناع یکدونه

ناهار 👈 کباب تابه ای 68 گرم + گوجه کبابی 73 گرم + نان لواش سبوسدار 9 گرم

میانوعده 👈 سیب 1 عدد + نصف خیار + خرما رطب دو عدد

شام 👈 خیار یکدونه  + گوجه یکدونه + قیمه حدود 5 گرم

جمع کالری 👈 668(برای جبران روز های قبل )
کالری مجاز 👈 900

ورزش ها 👈
⚽چالش شکم شطع آسان
⚽بالا اوردن پا از پایین دو ست 10 تایی
⚽دراز و نشست دو ست 10 تایی
⚽چالش چوب دو ست 1 دقیقه و 30 ثانیه ای
⚽طناب 1 دقیقه
⚽دراز و نشست روی انگشتان پا دو ست 10 تایی
⚽بالا اوردن پا دو ست 10 تایی
⚽قیچی شکم دو ست 10 تایی
چرخش روسی دو ست 10 تایی

💪نه گفتم به حلوا و برنج و قیمه 💪
❌یک سر قاشق قیمه چشیدم🙈خیلی عطر خوبی داشت❌

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
چرا عزیزم ما از طرف بانک داریم میریم شعبه هامبورگ المان ولی اول شوهرم میره چون بانک فقط بهمون پانسیو ...

چههه عالی👌👌👌👌 به سلامتی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم من امشب ازکالریم یه120/30تایی بالازدم متاسفانه.اخه نون روغنی درس کردم بدبوپیچیده بودخونه نمیشد ...

گلم فست فردا را رعایت کن با ورزش

جبران میشه💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸