2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مسولیت زیاد داره🤕

عزیزم من امشب ازکالریم یه120/30تایی بالازدم متاسفانه.اخه نون روغنی درس کردم بدبوپیچیده بودخونه نمیشدنخورد😥

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
سلام گلم شب بخیر😘😘 عالی بودی گلم😍😍فرداروورزش هوازی داشته باش به جبران امروز😍

چشم حتما 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

[QUOTE=154851486]عزیزم رطب هر عدد چند گرم حساب 

من‌یه بار یه دانه کشیدم ده گرم بود الان دیگه همیشه هر دانه ای ده گرم حساب مکنم‌ انشالله که درست باشه 😅😅

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
[QUOTE=154851486]عزیزم رطب هر عدد چند گرم حساب  من‌یه بار یه دانه کشیدم ده گرم بود الان دیگه ه ...

وای نگو من هر عدد سه گرم میزنم چشمی

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
وای نگو من هر عدد سه گرم میزنم چشمی

نه خیلی کمه سه گرم‌البته من با هسته داخلش کشیدم 

@آسنات99 گزارش# 99/6/21 جمعه

نان لواش سبوس دار 4 کف دست + پنیر 1 کف دست + گوجه 1 عدد + خیار 1 عدد.      کالری👈213

ناهار👈 آش رشته 10 ق غ + کشک 4 ق غ     کالری👈450

میان وعده ناهار👈 حلوا 1 ق غ.     کالری👈140

شام👈هندوانه 2 قاچ + شیر نصف لیوان + خرما 2 عدد

کالری👈325

کالری مصرفی👈1072

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

چالش سرکه

مولتی

ورزش نداشتم از صب مهمون بودم الان رسیدم خونه😕😕😕😕😕😕😕

سلام زهرای قشنگم سعی کردم جبران کنم بی ورزش 400 تا کم کردم از کالریم 400 تا اضافه داشتم دیروز فردام فست میگیرم ایشالا ک جبران شه😭😭😭😭

نظرتو بابت گزارشم بگو نفس ب گوشم...😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
آها پس فعلا دست به عصا پیش برو با کنترل...شاید بدنت ضعیف شده عزیزم...مغزیجات ارده خرما عسل گوشت،ماهی ...

آره بدنم خیلی ضعیف شده شدید حتی کار خونه رو بزور انجام میدم صبح تا بعد از ظهر بی حال فقط میوفتم 

دعا کن زود خوب شم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
اول مهر ماه چجوری میتونیم عضو شیم؟؟

شناسنامه و کارت ملی همراه یکی از والدین😁😁😁😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
اول مهر ماه چجوری میتونیم عضو شیم؟؟

بیا تاپیک بگو میخای عضو شی ب همین راحتی عزیزم..😘😘😘😘😘😘

آره بدنم خیلی ضعیف شده شدید حتی کار خونه رو بزور انجام میدم صبح تا بعد از ظهر بی حال فقط میوفتم  ...

انشاآالله عزیرم...این چیزایی ک گفتم رو استفاده کن حتما بهتر میشی..بیشتر استراحت کن 😘

به حکمتش دل بسپار 🌿