2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم شبت به خیر جان خالی ما امروز رفتین سمت فشم در طبیعت بودیم به همراه خانواده شوهرم اما بچه ...

سلام گلم انشاءالله همیشه به خوشی😍🌼🌼🌼

عالییی بودی آفرین به این اراده 👏👏👏👏😘

خدا کنه گلم🌸 علیک سلام خانوم.. خوبی عزیزم؟ حتما👍 خودت هم سعی کن فراموش نکنی که بیا ...

چشم من که سعی میکنم اونموقع باشم اما چون مشغول اثاث کشی هستم شاید سرم شلوغ بشه یادم‌بره😟

❤👬❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم ممنونم  بخاطر مشکلی ک داشتم ضعف میکنم پرش پلکام و لرزش بدنم شروع میشه بخاطر همین از مجاز ب ...

آها پس فعلا دست به عصا پیش برو با کنترل...شاید بدنت ضعیف شده عزیزم...مغزیجات ارده خرما عسل گوشت،ماهی میگو،میوه زیاد استفاده کن آب هم زیاد بخور تا بهتر بشی عزیزم💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام گلم صبحانه:2 کف تافتون.3 ق اش شله قلمکار ناهار:6 ق پلو.5 ق قورمه شام:2 کف تافتون.هنوز بقیش م ...

سلام عزیزم...نوش جونت..چرا اینقدر کربو..روز جمعه ای کار دست خودت ندی دلبندم....بقیش عالی آفرین....واااای خوشبحالت منم دوست دارم از این کارا اما نداررررم😍😍💛💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام گلم انشاءالله همیشه به خوشی😍🌼🌼🌼 عالییی بودی آفرین به این اراده 👏👏👏👏😘

سلام عزیزم شبد خوش 

گزارش ۲۱ شهریور 

صبحانه ۴۰ گرم رطب ۵۶ کالری 

ناهار برنج ۸ قاشق و خورشت مرغ ۲۹۹ کالری 

شام ۳ قاشق سوسیس بندری و دو کف دست نان ۲۳۸ کالری 

میان وعده خربزه .شیر .چای و قند .کاچی ۵ قاشق ۵۳۶ کالری 

کالری مجاز ۱۱۴۰

کالری مصرفی ۱۱۵۶ 

چالش یک وعده سبک 

چالش شنای سینه ۳ ست ۱۵ تایی 

چالش ۸ لیوان آب 

چالشگلابو گلیسرین 

ورزش نداشتم خانه مادر شوهرم‌ بودم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
سلام عزیزم شبد خوش  گزارش ۲۱ شهریور  صبحانه ۴۰ گرم رطب ۵۶ کالری  ناهار برنج ۸ قاشق ...

عزیزم رطب هر عدد چند گرم حساب میکنی؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

گزارش#  

@آسنات۹۹

سلام

صبحانه.خرما  چایی  ۴۰ کالری

ناهار..۲۰۰ گرم استانبولی.فلفل سبز تند ا عدد..ماست ۲۰۰ گرم  ۵۱۸ کالری

شام..فلافل ۱۰۰ گرم.۱ عدد گوجه.۱ عدد خیار شور  ۳۳۳ کالری

.میان وعده..  ۱ فنجون لاته.تخمه افتابگردون. هلو .شلیل.  ۳۴۳ کالری

اب ۱.۵ لیتر

چای سبز ۲ لیوان

مصرفی ۱۲۳۴.... ۳۴ تا بالا زد 🙈

مجاز ۱۲۰۰

ورزش