2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست
آب دهنم راه افتاد دلم ب تاپ تاپ افتاد🤤🤤....چه خوشمزه‌ای شود این پدیده😋😋...مرسی عزیزم❤

نوش جون عضله شه به تنت گوشت شه به تن فندق کوچولو

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
مرسی ک گفتی حتما درست میکنم ازش🥰😘

راستی درست کردی قشنگ پلاستیک بپیچ دونه ای فریز کن تو یخچال زود خراب میشه همون لحظه که از فریز درآوردی قابل خوردن چون آب ومایعات نداره یخ نمیزنه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستی درست کردی قشنگ پلاستیک بپیچ دونه ای فریز کن تو یخچال زود خراب میشه همون لحظه که از فریز درآورد ...

باشه خوب ک گفتی...پودر نارگیل ندارم بادام درختی و تخمه هم ندارم میرم میخرم و درستش میکنم...کلا موادی ک گفتی همه تقویتی هستش...مرسی چیزایی ک بلدی اینجا عنوانش میکنی ما هم یاد میگیریم❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام حرف نداریییی عالیییی مثل همیشه😍 موفق باشی گلم👏👏🌼🌼🌼💪

ممنون باربی مهربون      

سلام عزيزم روح مامانتون شاد باشه گلم انشالله تو بهشت مامانتون الان خوشحال و خندونن  تو خودتو ...

سلام شبتون بخیر

من یه معذرت خواهی به شما بدهکارم بابت اینکه چند وقت پیش به شما گفتم که اومدید توی ی تاپیک دیگه رژیم

ازتون عذر میخوام، امیدوارم ببخشید خانوم محترم😊🌹🌹

@honamik29192       گزارش#   کالری مجاز 1300 کالری مصرفی 1231

تو وعده های شام صرفنظر کن اخه عشقم سیب زمینی سرخ کرده با نون لواش😮😮

این مدت اکثر صبحانه هات کره محلی بوده ...حواسم بهت هستا😅😅

ولی گزارشات خیلی منطم و عالیه

سعی کن برنامه غذایی بنویسی هر جمعه برای هفته بعد اینجوری دیگه میتونی وعده های شامتو درست تر بچینی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
@honamik29192   گزارش#   سلام سرگروه جان     صبحانه: پنیر 30گرم+گردو 1عدد ...

نیستی خانووم

پس چرا این هفته اعلام وزن نداشتی 

گزارشت عالللیه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
باریکلاعزیزم😘😘😘

گزارش#
سلام
امروز خ.گ.خ  گرفتم
دیگه گزارش ناهار شام اینا نبود در طول روز خوردم

سیب ۴ عدد.هلو انجیری ۲ تا.هلو ۱ دونه. پسته ۳۰ عدد .گوجه ۱ عدد.خیار شور ۱ عدد   ۶۷۸ کالری
کالریمو پر نمیشه هر چی میخورم دیگه

مصرفی ۶۷۸
مجاز ۱۲۰۰

ورزش
نیم ساعت حلقه
نیم ساعت پیاده روی تند
چالش ۳۰ روزه شکم صاف
چالش روسی ۳ ست ۱۵ تایی
چالش شنا دیوار ۳ ست ۱۵ تایی
طناب ۱۰۰ تا

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
عزیزم وقتی  پروانه وطناب میرم سردردمیشم والادوسدارم برم

پس نرو..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🍀الهی ب امید تو🍀 💚گزارش امروز 💚صبحانه نان سنگک+کره+عسل 💚ناهار جوجه با سالاد +روغن زیتون 💚م ...

سلام‌ فیتیله🌸

عالی بودی👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸