2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287880 بازدید | 36895 پست

@مهدیه24   کجاااایییی نامرررررد😢😢😢😢

@مامانجوجوبودم   شکوه هنوز نت نگرفتی😬😬

@مامی_خوشگل   مرضیه کجایی لایک میکنی در میری😂

@دوباره_زندگی   مائده جون چیکار کردی ؟رفتید بسلامتی؟

@kiarash_mami   کجایی حنا دختری درمزرعه😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس همون مشکل اینه ک دراز نیس😂😂😂😅

اره باید سایزش  مناسب  باشه تا حرکت ، درست انجام بشه.. البته با کوچیکه هم میشه ولی خوب یه خورده اذیت میشی تا قلقش دستت بیاد،

مثلا دسته تِی

یا اگه‌جایی تراشکاری چوپ سراغ دارید، یه تیکه چوب دراز ازشون بگیرید..

چوب من ۱۲۶ سانته

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 دختر کارت بیسته💯 همه چی عالی👌👌👌👌

ممنونم عشقم انشالله این سری که به وزن دل خوام رسیدم بتونم حفظش کنم دیگه اضافه نشم 😅

البته اینو بگم من راه درست و سالم زندگی کردن رو یاد گرفتم و دیگه ولش نمیکنم💪 عادت کردم هرچی میخوام بخورم ناخدا گاه کالری و حساب میکنم 😊میخوام یه کاری بکنم سعی میکنم تحرکش رو بیشتر کنم کالری بسوزونم😉

من همیشه دعاگوی الهه جون و بچه ها خوب تاپیک هستم که بهم کمک کردن و انگیزه دادن😍😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
آره ببینمش خفتش میکنم😬😬

سپیده حرکت چوب را هر روز بروو خیلییی تاثیر داره تو کاهش سایز دور کمر و پهلوها

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنونم عشقم انشالله این سری که به وزن دل خوام رسیدم بتونم حفظش کنم دیگه اضافه نشم 😅 البته اینو بگم ...

باریکلا به ارادت..👏👏👏خیلی خوب داری پیش میری👌

اینکه واسه خودت ارزش قائل شدی و داری برای شادی و سلامتی ات زحمت میکشی، به خودت باید افتخار کنی...

همینا.میخایما#  💪💪💪

باشه پس از فردا برم توکارش😉😉😉 ماشالله واسه تو خوب درازه😂😂😂

اره سفارشی هس😁

باریکلا به ارادت..👏👏👏خیلی خوب داری پیش میری👌 اینکه واسه خودت ارزش قائل شدی و داری برای ...

😍😍😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
آره باید شروع کنم یکی از معضلات من پهلومه😬😬

من فکر‌کنم پهلوهام دیگه خوب شده .. از بس چوبکاری کردم😂😂😂

مشکلم الانم فقط زیر شکمه... ☹️خیلی بده،، حس بارداری بدون زایمان به ادم دست میده🤨

سمیییه آخر ی روز میام قم میکشمت😠😠😠 پهلو و زیرشکمت کجا بود تو آخه😬😬😬😬😬😬

🤐🤐🤐🤐🤐🤐نزن ناموسا...منم گفتم، پهلوهام خوبه...🤕

زیر شکمم میخام تو بره  که بعدش استخونای لگنم  هر از چند گاهی تو دستم بیاد😐🙄