2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288702 بازدید | 36895 پست
گزارش#   سلام صبحانه..به علت دیر بیدار شدن نخوردم🙈 ناهار...پلو ۱۸۰ گرم..سینه مرغ ۵۰ گرم ۱ ف ...

سلام خوب بودی خوشگل خانم فقط مصرف کربوهیدرات روکمترکنی کاهش بیشترمیشه چالشات عالی بود👏👏👏🌼🌼🌼

سلام خوب بودی خوشگل خانم فقط مصرف کربوهیدرات روکمترکنی کاهش بیشترمیشه چالشات عالی بود👏👏👏🌼🌼🌼

باشه چشم حتما

الان تو گزارش امروزم فقط پلو کربو بود درسته ؟؟

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونت عزیزم...منم خوووبم همچنان منتظرم پریود بشم 😆😆...الکی؟!!😂خوش باشین😍....من اصلا فیلم تکراری ...

خداروشکر ک خوبی فدات.

واااای من مختارنامه و اخراجیها و خجالت نکش   رو بالای صد بار دیدم. هر بار هم کیییف میکنم😁

😁

عه منم امروز ظهر لباسشویی زدم😃

صبحانه:2 خرما.6 گ بادام ناهار:1 بشقاب سوپ.1.5پا مرغ شام:1 کف تافتون.نصف کوکو میان وعده:2 خرما.نصف ...

صبحانه:ارده شیره 1 ق

ناهار:4 ق پلو 40 گ گوشت.سبزی 1 ل.هویج 1 ق.فلفل

شام:4 ق پلو.5 ق قلیه .سبزی 1 ل.فلفل

میان وعده:180 گ خربزه.10 گ بادام.2 ق سمنو.2 هلو

ورزش:26 مین تردمیل.2 ساعت کارای خانه

آب 8 ل

عزیزم مجبور شدم برای برنج.

ورزش هم چون تو اقدامم ،بعد تخمک گذاری ترجیح میدم قدرتی نداشته باشم،مخصوصا از کمر به پایین

@yaldaهستم     سلام خوش آمدی گلم سعی کن کالریتوباخوراکی های سالم پرکنی سیب زمینی سرخکرده ...

سلام مرسی عزیزم...چشم حتما دیروز یعو دلم خواست وگرنه نمیخوردم تو این مدت رژیم😅

واسه فست هم خیلی سختمه بعدم چون دارم واسه کنکور میخوتم واقعا نمیتونم

گزارش#  

صبحانه:دو کف دست نان لواش+نصف واحد پنیر=۸۴/۵کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

نهار:۵/۵کف دست نان لواش+پنج قاشق املت+شش قاشق ماست+چهارعدد خیار=۴۹۸/۵کالری

🌰🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

میان وعده:_

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

شام:دوازده قاشق استانبولی😐+یک کف دست ته دیگ نان=۵۶۰کالری

🌰🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

ورزش نداشتم

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

چالش هشت لیوان اب انجام شد

کالری مجاز:۱۱۰۰
کالری مصرفی:۱۱۴۳کالری

میدونم خیلی بده:(
شب های چهازشنیه خونه مادربزرگمم اونم کم بخورم ناراحت میشه دیگه خیلی سعی کردم رعایت کنم ولی بازم کالریم شد۱۱۴۳
از فردا درستش میکنم😀💖

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
چالش هارو که روتینم 💪 ولی ورزش نرسیدم آخه مهمان دارم نشد که بشه ، البته خداییش نمیدونستم چه حرکاتی ...

ببخشی گلم پیامو ک فرستادم یادم اومد ک بم گفتی زخاطر پات نمیتونی...اشکال نداره🤦🏻‍♀️😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
خداروشکر ک خوبی فدات. واااای من مختارنامه و اخراجیها و خجالت نکش   رو بالای صد بار دیدم. هر با ...

قربونت برم من🥰😘😍😍.....وای خجالت نکش😆😆😆😆...منم اینو خیلی دوست دارم قنبــــر😂😂😂😂😂....خسته نباشی گلم...هر وقت بودی بگو تا اندام جدید رو برات بذارم😁😁🙈🙈

به حکمتش دل بسپار 🌿