2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287862 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزدل💙💙عالی بودوکامل گزارشت 👏👏👏👏👏🌼🌼فقط گلم شمافست نمیگیری؟؟

مگه فقط شنبه ها فست نیست؟🙆

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=154395481]سميه يه سواله كاملا فني قليونو سيگار دودش ميره تو بدن ادم ديگه اون دوده كالري نداره؟😂😂😂😂😂😂

😨😨 خودم ریختم پش،مام  موند 😬 این سوالا رو از کجا در میارید 🥴

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عضو جدید کی میگیرید ؟! 

عزیزم اینجا تاپیک بامداد خماره ها اشتباه نیومدی 😶😕

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فدات بشم انشالله مکه ای کربلایی بودی؟؟

😂😂😂 چرا ؟ از کجاش به این نتیجه رسیدی که مکه و کربلا بودم 😆😆 یه حلوا نذری پختم بابا 😅 

ایشالا مرزهارو باز کنن باهم یه انتالیا بریم 😆😆 

بامداد جون عوارضش چیه؟

کاهش سریع و کالری پایین عوارض داره دیگه مهم ترینش سوختن عضله به جای چربی و شل شدن بدن هست همینطور پایین اومدن متابولیسم 

باشه پس دوباره میرم دکتر،بعضی وقتا قطع میشه بدون دارو،وقتی هم که شروع میشه چن روزی هست با شدت زیاد،ی ...

متخصص گوش و حلق و بینی برو   

متاسفانه دکتری که من میرفتم فوت شدن خیلییی خیلیی ماهر بودن 

تا الان بهت نگفتن بخاطر چیه ؟ 

[QUOTE=154395481]سميه يه سواله كاملا فني قليونو سيگار دودش ميره تو بدن ادم ديگه اون دوده كالري نداره ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

يه اتناعه با اين مدا سوالاش😂😂😂

تا سوالايه بعدي خدا نگهدارتون😂😂😂😂😂😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

😂😂😂😂

گزارش#  

صبحانه:چاي+پنير+سنگك

ناهار:اش رشته جان+كشك

عصرونه:ميوه+چاي+خرما

شام:احتمال زياد همون اش اگه نه جيگري چيزي ميخورم

مصرفي و مجاز:١٢٣٠

ورزشم ميكنم حتما

شب نميتونم بيام گزارشمو بدم الان ميدم شايد فردا نباشم سميه گزارش بدم ولي صد در صد رعايت ميكنم رژيمو كه برم تثبيت زود

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

متخصص گوش و حلق و بینی برو    متاسفانه دکتری که من میرفتم فوت شدن خیلییی خیلیی ماهر بودن& ...

مغز و اعصاب رفتم،اول گف مینییر،بعد گف میگرنه،کلا فازش معلوم نبود هر بار که علایم میگفتم یه بیماری جدید میگفت ،دوبار هم متخصص گوش رفتم گف بخاطر گوشه چن ماه بعد خوب میشه،اما خوب نمیشه آخه  

زنداییم از من بدتر بود ،یه دکتر داخلی رفته بود تو دو ماه کامل خوب شده،اما مشکل اینجاست که اون یه نوع داروی اعصاب  داده بود که چاق شده بود زنداییم،و منم اصن خوشم نمیاد داروی اعصاب  بخورم،دلیل اصلی چاقیم همون داروها بودن.که زمانی بخاطر افسردگی مصرف میکردم.