2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288703 بازدید | 36895 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گزارش#  

@فندق_فسقلی  جوونم❤️❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام گلم...نوش جونت آفرین عالیه...ورزش و رعایت چالش نداشتی؟💛💛💛💛💛

چالش هارو که روتینم 💪

ولی ورزش نرسیدم آخه مهمان دارم نشد که بشه ، البته خداییش نمیدونستم چه حرکاتی بزنم که فقط بالاتنه باشه یکم با کش ور رفتم سر صبحی ولی از خودم راضی نبودم😕

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
خدانکنه خوشگلم😘😘🌼

گزارش#  
سلام

صبحانه..به علت دیر بیدار شدن نخوردم🙈

ناهار...پلو ۱۸۰ گرم..سینه مرغ ۵۰ گرم ۱ فلفل سبز تند.۱ لیوان دوغ   ۴۵۲ کالری

شام ۱۰۰ گرم کشک بادمجون   ۱ لیوان دوغ  ۲۷۲ کالری

میان وعده..هلو انجیری.سیب .هلو.سیب..یک عدد شکلات تلخ .یک شات اسپرسو .. زمینی سوخاری ۵ عدد خلالی.   ۳۹۰ کالری

آب ۸ لیوان
چای سبز ۲ لیوان

مصرفی ۱۱۱۴
مجاز ۱۲۰۰
ورزش حلقه نیم ساعت
رقص ۱۰ دقیقه
چالش شکم ۳۰ روزه
چالش روسی ۳ ست ۱۵ تایی
چالش شنا دیواری ۳ ست ۱۵ تایی

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

خانم کالری اهری چقدره کسی میدونه،؟

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

نامرداعکساتونوبذارین تامنم ببینم خووووب

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
 سلام صبحانه شیر 1لیوان/پروتئین بار خونگی 36گرم ناهار کوبیده مرغ 200گرم/گوجه کبابی 250/سبزی خو ...

سلام گلم عالی بودی👏👏👏👏خیلی خوب رعایت کردی🌼🌼😍😍💙💙راستی پروتئین بارهمون پروتئین وی هستش خودت درستش میکنی؟؟