2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289425 بازدید | 36895 پست
سلاااام ب همه عشقای قدیم و جدید🌹🌹🌹 بچه ها کی عضوگیری شروع میشه؟من مدت هاست برگشتم رو وزن ۶۵..نه ...

سلام عزیزم 

یکشنبه ۳۰ شهریور که همه وزن میدن چالش تموم میشه بعدش تاپیک جدید میزنم برای چالش جدید و همه میتونن عضو بشن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام الهه جونم خیلی گلی خیلییییی ممنونم به یادم بودی منم همیشه به یادتونم انشاءالله همیشه شادوموفق ب ...

سلام عزیزم 😘😘♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام الهه جونم😍😍😍یه سوال، از تثبیتی ها چن نفر مرتب هستن ،بقیه گزارش وزن نمیدن یا هر از گاهی میان ...

سلام عزیزم 

اشکال نداره تثبیتی ها اخطار نمیگیرن هر کی وزن داد بنویس♥️♥️

کالریه دریافتی واسه کم کردن یه کیلو درهفته همونه ک وزنو ضربدر ۲۰میکنی منهای ۱۰۰؟

بله 

عزیزم اگه عضو جدید گرفتین من رو هم تگ کن ممنون

گلم تاپیک میزنم و اطلاع میدم از ۳۰ شهریور عضو میگیریم 

نه فک کنم اشتباه شده😂😂😂😂😅😅😅 کی حامله شدم خودم خبر ندارم😄😄😄😄😄 چطوری مینا جووونم چخبرا ع ...

وووی فکر کردم شدی😜😜😜😜

فدات عزیزم..بهترم..از وقتی ک فقط خودم مهمم خیلی بهترم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

صبح ناشتا اب و ابلیمو

صبحانه تخم مرغ ابپز.چای(۷۷)

ناهار ۱۵ق آش ترخینه(۲۷۰)

شام سیب زمینی ابپز.نصف گوجه(۱۵۲)

میان وعده خربزه ۱قاچ.انگور۱لیوان.چای .نصف لیوان شیر.(۲۰۱)

مصرفی ۷۰۱

اب ۸لیوان

چالش وعده سبک و شنا دیوار

نیم ساعت تردمیل چرخش روسی.۷۰شنا دیوار

@فندق_فسقلی  

اره ،، خودش خبر نداره🤣🤣🤣🤣🤣 حاملش کردیمممم💪💪💪💪

منم گفتم حتما تاپیک سبک بوده حامله شده بید😁😁😁😁😁

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام ب همگی خوبین خوشین🤗🤗🤗🤗

روز همیگتون بخیر

الهه جونم کجایی تو

@بامدادخمار  

@بامدادخمار     الهه جونم سلام میگم که من شکمم نسبت به ماه های پیش بیشتر شده حالا میخوام ...

سلام عزیزم کربوشماری نیازی نیست ولی محدود کن همین مقدار خوبه پروتیین روهم بیشتر کن 

سلام ب همگی خوبین خوشین🤗🤗🤗🤗 روز همیگتون بخیر الهه جونم کجایی تو @بامدادخمار    

سلام عشقم خوبی 😘♥️ 

اینکه صدالبته خونه چیزیه ک با هیچی قابل مقایسه نیست...روی حرف من چیز دیگست اینکه اگر غیر از این دو م ...

ممنون عزیزم ازراهنماییت فدات

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
فقط اون تک کردن الهه🤣🤣🤣🤣 دیانا خالی را زده بقیش را گفته الان یادم نی،،،  سری بعد که بیا ...

😆😆😆 وای خدا 

خیر سرم اومدم همه رو تگ کنم هررر چی به مخم فشار اوردم یادم نمیومد یسری از بچه ها رو رفتم کاربریشونو نگاه کردم باز اومدم تگ کردم دیدم کلا حواسم نیست بیخیال شدم فکر کنم الزایمر گرفتم😅😅

عجله هم داشتم برم بعدش پشیمون شدم گفتم کاش اصلا تگ نمیکردم بقیه ناراحت نشن ازم