2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288703 بازدید | 36895 پست
برم الکی زور بزنم😐😕 خب بدبخت بواسیرم میپره بیرون 😥 همین قرص آهن مرض گرفته منو اینجوری کرداااا😐 ...

واوو😁 من حواسم‌نبودش

اره قرص اهن یه دلیلی هس واسه یبوست شدن..

قرص آهنت را اگه میتونی (اگه تجویر‌دکتر نداری یا کمخونی نداری) در طول هفته ، هر شب‌نخور... یه کم  فاصله بده...

قرار نیست زورر‌پهلوونی بزنی‌که😂 همون ژستش را بگیری‌هم‌ خوبه با‌کمی تا قسمتی نیمه زورهای پراکنده😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خدایا شکرت این دختر بالاخره صبونه یه چیز خوشمزه خورد 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چه حواسشم هسسس

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باشه فدات .مرسی که انقدخوبی 

🌸💚

عزیزم اسفرزه بگیرازعطاری عالیه اماحتما حتما بایدخیلی اب بخورین وقتی مصرف میکنین این دیگه حتما جواب م ...

عزیزم اینو تو شیر دهی هم میشه خورد ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
واوو😁 من حواسم‌نبودش اره قرص اهن یه دلیلی هس واسه یبوست شدن.. قرص آهنت را اگه میتونی (اگه تجو ...

من قرص آهن نمیخورم الان ..فقط دکتر گفته بود تا ۳ماه بعد زایمان بخور منم دیگه ولش کردم

زور پهلوونی😂😂😂😂

آها این روشو امتحان میکنم ببینم چوطور میشه😃

حالا میترسم تیکه تیکه تشریف بیاره😏

👆👆👆👆👆👆👆 بچه هاا جون لطفا واسه هستی جون دعا کنید‌.. مرسی از مهربونیتون🙏🙏🙏 @taniya140 ...

حتما عزیزم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
بدون فست وزنت ضرب 20منهای200میشه کالری مصرفی980میشه گلم

سلام عزیزم 

یه مدته که کالریم ۱۰۸۰ تا  با فست  میگیرم تپش قلب گرفتم و خیلی صبحها بدنم بی جونه و حتی نمی تونم خوب ورزش کنم و حتی تو یه ماه دوبار پریود شدم  آزمایش  کامل دادم مشکلی نداشتم ولی نمی دونم چرا توان بدنم کم شده و موهام هم میریزه الان اگه کالریم رو بدون فست ۹۸۰ بگیرم به نظرت بدنم کم نمیاره عزیزم نمیدونم چیکار کنم که سلامتیم هم به خطر نیفته 

امروزم :۵۹۰ کالری مصرف کردم به جای فست فردا آخه فردا نمیتونم فست بگیرم 

البته مولتی مینران و آهن می خوردم 

الانم فولیکوژل و آهن و آمپول ویتلمین ب و بیوتن 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سمیه اینارو ول کن عکس از اندام بیذا😁 لدفا😀

نصفه شبی،،،😂😂😂😂

۵۳ بشم، عکس میدم🖐

خودت که اندامت خوشگل‌تره کهههه😊

سلام گلم من خبرنداشتم😳😳ببخش عزیزم هفته بعداخطارتوپاک میکنم🌼🌼🌼

سلام فدات اشکالی نداره...

گزارش# روزششم رژیم شوک 

صبحانه نخوردم

ناهار=فلافل۷عدد+نان ۳کف دست=۴۸۶

میانوعده=رطب تازه ۲۰عدد+۲سیب+۱گوجه=۶۸۱

شامم نتونستم بخورم

کالری مصرفی=۱۱۶۷/کالری مجاز=۱۳۸۰

ورزش فقط پیاده روی

آب=۷لیوان

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
سلام عزیزای دلم  بچه ها این شبا به دعاتون محتاجم اگر میتونید برام صلوات نذرکنید آیه ای از قران ...

سلام عزیزم من به نیتت سوره یاسینو میخونم انشالله مشکلت حل شه گلم❤🌹

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
سلام عزیزای دلم  بچه ها این شبا به دعاتون محتاجم اگر میتونید برام صلوات نذرکنید آیه ای از قران ...

سلام گلم برات حتما سوره الرحمن رو میخونم...ایشالا هر چه زودتر حال زندگی و حال دلت خوب بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿

برات صلوات میفرستم به نیابت جواد الائمه علیه السلام انشالله دلت آروم بگیره ومشکلت حل بشه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد