2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288449 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم🌼🌼 خیلی خوبه وکامل فقط کاش صبحونه که وعده اصلی حساب میشه روهم اضاف کنی نازنین خانم😍😍چ ...

چشم حتما 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت عزیزم💝

سلام گزارش امشب

صبحانه :نان تیری ۳ کف دست، +تخم مرغ ۱ عدد+مربا آلبالو۱ قاشق

ناهار"  دمپخت گوجه ۱۰ قاشق.

میانوعده: ماست ۴ قاشق. +شربت ۱ لیوان

شام : نان تیری ۱ کف دست + لوبیا + ماهی + ماست ۶ قاشق.

ورزش:نداشتم.

قرص زینک خوردم .

کالری مصرفی ۱۰۰۰
کالری مجاز۱۳۸۰

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

گزارش#  

@سمیه1396  

صبحانه : نیمرو +۳کف دست سنگک:۳۴۶

ناهار: دو ملاقه سوپ جو:۹۳

شام: سینه مرغ آبپز+کاهو:۱۵۵

میان وعده:سیب+انار+شلیل+کنجد+یه لیوان شیر:۴۸۲

مجاز۱۰۶۰

مصرفی۱۰۵۱

مولتی ویتامین 

چالش لقمه سبک

چالش شنادیواری

۸ لیوان آب

نیم ساعت پیاده روی+چالش پلانک

سلام گزارش امشب صبحانه :نان تیری ۳ کف دست، +تخم مرغ ۱ عدد+مربا آلبالو۱ قاشق ناهار"  دمپخت گوج ...

سلام نوش جون...۱٠قاشق پلو زیاده نهایت ۷قاشق...عزیزم ورزش کن وگرنه کاهشت کم میشه...کالریتم پر کن💛

به حکمتش دل بسپار 🌿

برای پی‌بردن به #عظمت آفرینش باید بدانید که:

میزان انرژی که خورشید در ۱ ثانیه تولید میکند برابر است با میزان تولید برق تمام کشورهای دنیا در مدت ۱ میلیون سال...

پس چیزی را که میخواهید از مخلوق طلب کنید، از خالق بخواهید تا با عظمت و بزرگی خودش پاسخ‌تان را دهد👌

شبتون پر از آرامش🍃🌺

انرژی+#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

@آسنات99   گزارش#   99/6/17 دوشنبه

صبحانه👈نان لواش سبوس دار 4 کف دست + پنیر 1 قوطی کبریت + گوجه 1 عدد + شیر ی لیوان.    کالری👈313

ناهار👈قیمه پلو 10 ق غ 😣😭🙈🙈🙈🙈+ ماست کم چرب نصف لیوان    کالری👈434

میان وعده عصر👈شله زرد 3 ق غ + خرما 2 عدد

کالری👈202

شام👈سینه ی مرغ آب پز نصف عدد + هندوانه 2 قاچ

کالری👈441

آخر شب👈شیر دارچین نصف لیوان + 1 عدد خرما

کالری👈134

کالری مصرفی👈1535

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

مولتی

چالش سرکه

چالش وعده ی سبک (شام)

ورزش👈40 دقیقه پیاده روی تند

سلام زهرای قشنگم ایشالا ک راضی باشی😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
 😘🌼🌼🌼🌼[/QUOTE]

[QUOTE=154219161] 😘🌼🌼🌼🌼

سلام عزیزم

#گزارش‍ 

کالری مجاز 1340

کالری مصرفی 1332

صبحانه: خاگینه بدون نان

ناهار خوراک لوبیا بدون نان

میان وعده: نسکافه رژیمی+هندوانه+یه کوچولو زیرآبی رفتم یه تیکه کوچیک کیک ساده خوردم

شام: فلافل+1 کف دست نان لواش+یک چهارم گوجه

ورزش: چالش شنا دیواری+50پروانه+50طناب+چالش 30 روزه پا و سینه

آب 9 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
@آسنات99     گزارش#   99/6/17 دوشنبه صبحانه👈نان لواش سبوس دار 4 کف دست + پنیر ...

یادم رفت ی نکته ی مهم و بگم 

ن گفتم ب بستنی با طعم تیرامیسو😀😀😀

ن گفتم ب شیرینی😁😁😁

مااااااا میتوانیم💪💪💪💪💪💪💪

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
مرسی عشقولی. ته دیگزعفرونی رو هم اول صبح ریختم سطلآشغال😛

👌👌👌👌👌

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

باشه.  راستی مینا تووزنمن چند قاشق یا چندگرم مجازم برنج بخورم؟

ببین عزیزم در هفته دو بار برنج بخور..اونم نهایت ۵ الی ۶ قاشق

با ق کوچیک بخور ک احساس سیری کنی..معجزه میکنه(روش دکتر کرمانی)

کاهو هم درکنارش زیاد بخور

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز