2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288707 بازدید | 36895 پست
درخواستت نیومده واسه من

عزیزم من شام مهمون میادبرام یهویی اگ بتونم خوب ببندم درحدمجازم گزارش میدم والانه😢 ورزشامم الان دارم انجام میدم.شنادیوار100.حلقه نیم ساعت.درازنشست100.چرخش روسی60.پلانک4دقه

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@سمیه1396  ‍ سلام عزیزدل

🍀الهی ب امید تو🍀
💚گزارش امروز
💚صبحانه نان +۱ خیاروگوجه باپنیروگردو+۱ سفیده تخی
💚ناهار برنج+قرمه سبزی با ماست
💚میانوعده میوه +شکلات تلخ +آجیل
💚 چای سبز۱+چای سفید۱+۱قهوه
💚شام شیر و خرما
🍀 ورزش "۱.۱۵  تمرینات شکم و پهلو +۲۰۰ پروانه چالش چوب و روسی و شنا 💪
💚مصرفی و مجاز ۱۱۰۰
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
معلوم نیس کی بتونه بیاد ؟

سلام عزیزم درست شد بالاخره

از فردا بهت گزارش میدم و تو این دوهفته ترکوتدم فک کنم😐😨

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

سلام .میدونم سوالم ربطی به تاپیک نداره اما حس تاپیک زدن نبود بخاطر همین اینجا پرسیدم 

من یه هفته ازپریودم گذشته😢ولی جرات نکردم بی بی چک بزارم 😑همش خوابم واینکه اشتهام زیاد شده واینکه بدنم همش داغ میشه 😥احتمال بارداری هستش واینکه درد پریود دارم.کسی بوده این علائم هارو داشته باشه وبارداربوده باشه 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
خوش اومدی گلم به جمع سبزیا🌸💚 هر شب، یه کزارش کامل بده... ۱۰ ام هر ماه سایزکشی واسه گروه ...

سلام عزیزم باشه چشم

گزارش#

صبحانه تخم مرغ آبپز و کاهو و گوجه(100 )

ناهار دلمه برگه موو سبزی خوردن و ترشی و زیتون(500 )

شام سوپ جو(200 )

میان وعده هندوانه و چای وخرما و سیب و آلو(200 )

ورزش ها پیاده روی تند و دراز نشست و شنای دیوار 

آب 8لیوان 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
آفرین دخترگلم😘😘😘😍😍

گزارش#  

@آسنات۹۹

سلام

صبحانه..۳کف دست نون .۱ قاشق خامه.نصف قاشق عسل.خرما ۲   ۲۳۵ کالری

ناهار..قورمه سبزی ۱۰۰گرم پلو ۱۵۰ گرم... ۲۶۲ کالری

شام...ماهی  .سبزی .سالاد ۲۷۶ کالری

میان وعده.شلیل.هلو.کرانچی.سیب..  ۳۴۰ کالری

آب ۷ لیوان

چاب سبز ۲ لیوان

مصرفی  ۱۱۳۱

مجاز..۱۲۰۰

ورزش 

نیم ساعت حلقه 

۳۰ دقیقه پیاده روی تند 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
سلام الی جونم خوبی عزیزم آراد جونم خوبه؟❤❤ الی باور نمیکنی بعضی موقع ها مثل خروس جنگی میشه یا منو م ...

قربونت عزیزم شکر خوبیم

ببین آراد هم همش تو کابینت بود چیزی مینداخت میشکوند من دو تا دو تا در کابینتا رو با روبان بستم حالا باز یاد گرفته باز میکنه مجبور شدم گره کور زدم ولی لازم داشته باشم سه ساعت مشغول باز کردن میشم ولی از شکستن بهتره😜اینم بخدا اون روز رو مبل دراز کشیده بودم از پشت اومد موهامو کشید احساس کردم از صداش یک دسته اومده تو دستش منم محکم زدم رو دستش ولی فایده نداره ببینه خوابم میاد میکشه الان تا میاد سمتم مثل برق گرفته ها میشینم از ترسم😄ولی فکر کنم درست شن هنوز کوچیکن متوجه نیستن بخوای هی دعوا کنی و تنبیه فقط باید عادی رفتار کرد

ببین اون کابینتهات که تکه و نمیشه روبان زد رو از زیر چسب پهن بزن طوری که نبینه آراد هی میکشید میدید باز نمیشه بی خیال میشد😂

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍

صبحانه تخم مرغ دو عدد/ارده 1ق/شیره1ق/پودر نارگیل 2ق/عسل/نصف ق/

ناهار کتلت150گرم/گوجه کبابی 200گرم/سبزی خوردن50گرم

میان وعده هلو 2عدد/سیب1عدد/خرما1عدد/گوجه3عدد/پنیر نصف قوطی کبریت

شام ماست موسیر 100گرم/کلم200گرم/خیار150گرم

مجاز 1200مصرفی 1190

چالش وعده بدون نون و برنج وچالش شنای دیوار انجام شد

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد