2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

سلااام به سرگروه پرانرژیم🤗🤗🤗💛💛💛

ناشتا اب و ابلیمو

صبحانه. سنگگ ۳کف.پنیر لاکتیکی ۳۰گرم.گردو۳.گوجه .چای(۳۹۱)

ناهار. ران مرغ ابپز.گل کلم پخته ۱لیوان.سبزی.ماست و دوغ هرکدوم ۱لیوان(۴۶۴)

شام.گوشت کوبیده ۴ق.ماست و دوغ ۱لیوان(۳۳۵)

میان وعده شلیل ۲.آلو.انگور ۱لیوان.آب طالبی۱لیوان.شیر کم چرب ۱لیوان.بادام ۱۰عدد.(۴۶۴)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۵۵

اب ۷لیوان+مولتی ویتامین✔

چالش وعده سبک✔

چالش شنا دیوار✔

نیم ساعت تردمیل.۶۰شنا دیوار.چرخش روسی.

@فندق_فسقلی  

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه ها پسرم ۲۲ ماهشه تازگی خیلی پرخاشگر شده همه چی و پرت میکنه یا منو میاد میزنه ولی فک میکنه داره بازی میکنه چون با خنده اینکارو میکنه بنظرتون من باید چ عکس العملی نشون بدم تا از سرش بیوفته این کارا؟؟؟؟

لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه❤❤❤❤❤❤❤

@elli_arad    

@zizigolo74    

@مامان_امیرحسین_خان    

@radvin_70    

‌و دوستای عزیزم ک بچه این سنی دارن🌺🌺🌺🌺

😄😄😄 اها. دیانا ابجیته؟ نیدونستم.  خب تو هم بذار. اجیتو فکر کنم دیدم. عکس تپلیش نینیش بغلشه ...

اره عشقم اون بود ....چشم بذار 70 شدم عکس میدم هم از زمانی ک تازه شروع ب رژیم گرفتن کردم هم از هدفم چشششم😍😍😍🙌🙌🙌

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام عزیزم عالییییی بودی 👌👌👌باریکلاکه به شیرینی نه گفتی بااراده من👏👏👏چالشاتم بیسته🌼🌼کالریتوپ ...

چشم .....والا سیر بودم دیگه موندم چی بخورم میخاستم ی لیوان شیر دارچین بخورم با خرما دیگه خیلی آخر شب شده بود...چشم پر میکنم اطاعت😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
@بانوباران   گلم ببخشیدمن ۳۰۰گرم وزنتوکم زدم سرگروهت تگت کرددرستش کن توی تاپیک وزن پست نزارخو ...

باشه ممنونم بر روی چشم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ بچه ها پسرم ۲۲ ماهشه تازگی خیلی پرخاشگر شده همه چی و پرت میکنه یا منو میاد میزنه ...

سلام الهی خداحفظش کنه🙏🙏 تواین سن بچه هابااین کاراجلب توجه میکنن بی توجه باش گلم نه بخندنه دعواش کن بی توجه که باشی ازسرش میافته بنظرم😍🌼

خانوما سرگروه آبی کیه من الان باید برم گروه آبی ؟؟؟؟🤔🤔قبلا نارنجی بودم اضافه وزنم ۸/۵کیلو شده...؟؟ ...

به به خوش اومدی خانوم باااربی ......@آسنات99 هست گلم

چشم .....والا سیر بودم دیگه موندم چی بخورم میخاستم ی لیوان شیر دارچین بخورم با خرما دیگه خیلی آخر شب ...

چشمت بی بلاگلم😘😘وزن که پایین تربیادکالریت کمترمیشه بعدمیگی ای دل غافل چه کاری بودچراکالریموپرنمیکردم😅😂😂😜وخدانکرده استپ میکنی😈