2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288707 بازدید | 36895 پست
گلم جوانه گندم هم بخور این صفحه را تا پایین بخون...👇👇👇 لاغر نشدن صورت

اول اینکه به کی باید بگم تکدونیمو درست کنه؟

گزارش#  

ناشتا ۲ لیوان اب و لیمو

صبحانه:۴۵ گ نیمرو.۳ عدد تخم بلدرچین.۲۵ گ لواش (۲۱۷)

م.و:۱ لیوان انگور (۵۵)

ناهار:یک تکه جوجه (۸۰)

م.و:هلو.شیر.شیرینی نارگیلی ۱ عدد (۴۰۷)

شام:۴ ق برنج.کوبیده (۱۵۴)

دریافتی ۹۱۶ کالری

مجاز ۱۳۲۰ کالری

چالش ۱ وعده سبک 👍

چالش گلسیرین و گلاب 👍

چالش شنای دیوار 👍

شنا روی زمین 👍

ورزش پهلو و شکم

اب ۸ لیوان

نتونستم کالریمو پر کنم ببخشید🙃

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@آسنات99     گزارش#    99/6/16یکشنبه نمیدونم چند روز مانده تا خوش اندامی.. ...

سلام عزیزم عالییییی بودی 👌👌👌باریکلاکه به شیرینی نه گفتی بااراده من👏👏👏چالشاتم بیسته🌼🌼کالریتوپرکن فقط عسلم💙

آفرین نازنینم عالی چالشارورعایت کردی👌👌👌👏🌼🌼💙

ممنون که بهم انگیزه میدید من خیلی زود نامید میشم چند باری خودم خاموش تایپک رو دنبال کردم ولی فوقش دو سه کیلو که‌کم مکردم ولش مکردم  صبح که دیدم وزنم تغییر نکرده خیلی سرد شدم ولی دوباره شما بهم روحیه دادید ممنون انشالله این هفته یه کاهش توپ داشته باشم انشالله به زودی به گروه سبز میرم من میتونم 🤩🤩🤩

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
@آسنات99     گزارش#   گزارش امروز من. ایشالا راضی باشی 15 روز مانده تا پایا ...

سلام گل من عالییییی حرف نداری بیسته بیستی گزارش وورزشت بی نقص همچی به اندازه کامل رژیمی نمونه👏👏👏👌👌👌👌👌💙💙💙🌼🌼🌼🌼

سلام به همه 

اول مهر شروع چالشه جديده!

گروه شما اون زمان عضو جديد ميگيره؟؟؟؟؟من خيلي منتظرم آخه🙄

🌸چالش پاييزي بامداد خمار🌸گروه قرمز🌸وزن اوليه ٩٢.٣٠٠🌸وزن اين هفته٩٠.٦٠٠😁هدف اول٨٩.٩٠٠🌸هدف دوم٨٥.٠٠🌸هدف سوم٧٩.٩٠٠🌸هدف چهارم٧٥.٠٠🌸هدف پنجم٦٩.٩٠٠🌸هدف آخر ٦٥.٠٠🌸❤️من ميتونم چون كه ميخوام يك بار براي هميشه تمامش كنم❤️
گزارش#   سلام صبحانه..سیب ۵۰ گرم...۲۶ کالری ناهار...استانبولی پلو  ۲۰۰ گرم..ماست ۱۸۰ گر ...

سلام آفرین عزیزم گزارشت عالیه چالشاوورزشم فردااضافه کنی عالی ترم میشه👌🌼🌼💪💪💪خسته ام نباشی 😘😘

سلام آفرین عزیزم گزارشت عالیه چالشاوورزشم فردااضافه کنی عالی ترم میشه👌🌼🌼💪💪💪خسته ام نباشی 😘😘

ممنون گلم باشه حتما 

از فردا ورزش شروع میکنم 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
ممنون که بهم انگیزه میدید من خیلی زود نامید میشم چند باری خودم خاموش تایپک رو دنبال کردم ولی فوقش دو ...

عزیزمممممم ناامیدشدن نداریم قرارنیست هرهفته کاهش توپ داشته باشیم این جمع شدیم بهم انگیزه بدیم مطمئنم به زودی سبزمیشی🌼🌼😘😘😍😍😍به قول قال سمیه مسابقه که نیست عجله نداریم گرگ دنبالمون نکرده😅😅😂😂😂

@سمیه1396 بااجازه👆👆

عزیزم شمارژیم شیردهی هستی فک نکنم بتونی شوک بگیری کمبودآهن خودش تووزن کم نکردن تأثیرداره قرص آهن ومو ...

ببخشید دیر شد گلم

گزارش#  

کالری مجاز 1340

کالری مصرفی 1337

صبحانه: نیمرو بدون نان

ناهار: کشک بادمجان بدون نان

میان وعده : هندوانه+نسکافه رژیمی+خرما

شام:قورمه سبزی+4قاشق برنج + ماست

ورزش امروز خیلی نشد انجام بدم فردا جبران می کنم

آب 8 لیوان

چالش شنا دیوار انجام شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
عزیزمممممم ناامیدشدن نداریم قرارنیست هرهفته کاهش توپ داشته باشیم این جمع شدیم بهم انگیزه بدیم مطمئنم ...

انشالله بازم‌ممنون 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
ببخشید دیر شد گلم گزارش#   کالری مجاز 1340 کالری مصرفی 1337 صبحانه: نیمرو بدون نان ناهار ...

سلام گلم گزارشت خیلی خوبه بدون نان بودی امروزولی بهتره که شب پلویی نباشه قشنگم 😘فرداورزش داشته باشی عالی میشه😍😍😍😍😘😘🌼🌼