2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287880 بازدید | 36895 پست
سلام‌گلم..🌸 از امروز بیا‌و‌گزارش بده هر روز... هم رژیمی و‌هم‌ورزشی حتما رعایت کن.. داری به ۶۰ ...

فقط من نمیدونم چالش هارو برام میگی عزیزم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
حسابی رعایت کنی، تا مهر را رسیدی به هدفت ‌‌و میری تثبیت💪💪💪💪

باش عزیزم.انشاا...

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم🌸 افزایش وزنت کاذبه.. هم به خاطر  نرفتن به wc و هم ورم داری به خاطر عقب افتادن ...

سلام عزیزکم♥ طی دو هفته 700 تا کم کردم..اونوقت یه شبه 600تا زیاد کردم...حقیقیش هفته قبل ک وزن کردم سه‌شنبه باز خودمو وزن کردم رفته بودم ب سمت 58😌...مرسی عزیزم

به حکمتش دل بسپار 🌿
🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌 سمیه بیا ببین چ کردم همه رو دیوونه کردم💪💪💪💪 وزن هفته پیش ۶۲/۵  این هف ...

اوههههه🤩🤩🤩🤩🤩

حالا  بندریاش بیان وسط

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

باریکلااا سپیده👏👏👏👏👏👏هفتهی بعدی از  ۶۱ میایی بیرون

همینا.میخایما#  🙃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
به  خدا اگه بدونی چقد کار داریم الان جنازه ام 😶😶از صدتا ورزش بیشتر کار داریم  دعوای شما ...

دور از جون😂😂😂😂..خسته نباشی دلاور..خداقوت قهرمان...ایشالا همیشه همه کارات بخوشی باشه عزیزم😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
ممنون عزیزدلم...کاملا درست میگی..حقیقتا این چهار ماه دیگه زدم ب بیخیالی..تو این چهار ماه ک دیگه دارو ...

قربونت برم گلم یه دونه بی بی بزن و خیال خودتو راحت کن 

انگار ن انگار چیز مهمی هست 

انشاالله خودش میاد توی دلت 👶👶👶👶👶👶

@سمیه1396 سلام گل من🌺 وزن اولیه : 52 وزن هفته پیش : 50 وزن این هفته: حدود 200 گرم کم کردم 🙂(چ ...

سلام گلم🌸

۲۰۰ گرم هم ۲۰۰ گرم هس.. مخصوصا واسه تو‌که ۵۰ کیلویی هستی..

افرین🥳🥳🥳🥳🥳🥳 ورودت به دهه ۴۰ مبارک👏👏👏👏

ندیدم پیامت را😉تو مانکن معمولا غذاها را پر‌چرب ‌چیلی و‌با‌مخلفات کامل حساب  میکنند.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396 سلام گل من🌺 وزن اولیه : 52 وزن هفته پیش : 50 وزن این هفته: حدود 200 گرم کم کردم 🙂(چ ...

کوفتت نشه با این وزنت😭😭 من بدجوری شل کن سفت کن درآوردم ینی گند زدما 

دیشب کیک خوردم زیاااد 

چجوری به همه چی نه میگی 😕

قربونت برم گلم یه دونه بی بی بزن و خیال خودتو راحت کن  انگار ن انگار چیز مهمی هست  انشاا ...

خدا نکنه مهربونم...امروز رو رد کنم سه روز از پری میگذره..گفتم دیگه فردا بزنم..هر چی خدا بخواهد همان میشود🦋

ایشالا♥

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزیزم من سه هفته است رو 74 موندم تکون نمی خورم وزن اولیه 82 وزن هفته قبل 74 وزن این هفته 74 وزن ...

عزیزم شمارژیم شیردهی هستی فک نکنم بتونی شوک بگیری کمبودآهن خودش تووزن کم نکردن تأثیرداره قرص آهن ومولتی بخور مصرف پروتئین وسبزیجات آب روبیشترکن کربوروکمترورزشم داشته باش انشاءالله هفته بعدکاهش داشته باشی🙏💪💪🌼🌼

@سمیه1396     بیا سرگروه کمک☹️☹️☹️☹️من تو هفته ۳۰۰گرم کم کردم  وزن اولیه ۶۵ وزن ه ...

خوب اول بگم‌که شرایطاا از هفته ی قبل که بهتره که خداقل  کاهش داشتی!👏👏👏👏👏👏افرین 

الان بدنت تازه اومده  رو‌دوور‌کاهش..یعنی تازه موتورش استاتر زده..

الان وقتشه که ورزشات را یه تغییر‌ اساسی بدی..

طناب ‌‌و پروانه را هم به ورزشات اضاف کن ‌اخر ورزشات اینا را هم  انجام بده... کاهشت هفته ی بعد حتمااا بیشتر میشه💪