2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287840 بازدید | 36895 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن#  

وزن اولیه۱۰۸

وزن هفته پیش۱۰۰/۵۰۰

وزن این هفته۹۹/۹۰۰

وزن هدف۸۸

@honamik29192  

@هستی،بانو  

همش ۶۰۰گرم کم کردم😔کاهشم تا حالا هفته ای یه کیلو بوده شایدبه خاطر اینه که ورزش انچنانی نداشتم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
حتما حامله ای دختر😍😍😍😍😍😍 برو بیبی چک بگیر دیگه من ب جای تو دل تو دلم نیس😐 برو تا نزدمت😩😩

والا منم از صبح دل تو دلم نیست تا خبر خوب از فاطمه جون بشنوم

انشالله همه تنشون سالم ودلشون خوش باشه

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
سلام‌گلم.. فردا وزنکشیی هست کمتر بخور😐  یه ذره از کیک بخور...بقیه کیک را هم بزار واسه فردا ...

سمیه کیک خوردم سمیه کیک خوردم 💃💃💃

وزن اول     وزن هفته پیش    وزن الان    وزن هدف

۶۰                 ۵۲۷۰۰             ۵۲۹۰۰         ۵۰

💃💃💃💃💃💃💃

از عصبانیت دارم میرقصم 😑

سمیه بگو که کاذبه😭😭😭

😂😂😂💃💃💃💃😭😭😭😭😭😐😐😐😐💃💃😑😑

سلام عزیزم😂😂😂😂 اولش فکر کردم جابجا نوشتی...ایشالا😉

کاش جابهجا میبود. 

نمیدونم چرا اینسری سر رژیم اینقد شل کن سفت کن در میارم. اینقد با خودم درگیرم . ینی هرروز و هر لحظه با خودم حرف میزنم و فک میکنم بازم هی میام پایین هی میرم بالا . خیلیم خسته شدم ار خودم. اما ول کن هم  نیسم.

حالا چند شب قبل نشسام و با خودم قرار گذاشتم و خط و نشون کشیدم . 

تا روروال بیفتم خیلی به کمکتونم نیاز دارم. 

@honamik29192  

سلام وزن اين هفته رفته بالا فكر كنم بخاطر ورزش نكردن و مسافرت طولانيه 🤦🏼‍♀️🙈

وزن دو هفته پيش ٨٢٩٠٠

وزن هفته پيش 🎈

وزن اين هفته ٨٣.٥٠٠

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
سلام عزیزم مواردکم شدن وزن روبخون اگه همچی رورعایت کردی بگیراگرنه که یه هفته هم صبرکن بعدبگیربعدش گل ...

باشه ممنون 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
حتما حامله ای دختر😍😍😍😍😍😍 برو بیبی چک بگیر دیگه من ب جای تو دل تو دلم نیس😐 برو تا نزدمت😩😩

خریدم اونم سه تا..اما کی جرات داره امتحان کنه😂😂....نمیدونم والا آخه قبلا سابقه داشتم ده روز عقب انداختم اما خبری نبوده😭

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام من سحر هستم مرسی که برامون زحمت میکشید  من از سشنبه مسافرت بودم تا دیشب @آسنات۹۹ وز ...

سلام عزیزم انجام وظیفست😍😘😘 انشاءالله دوباره کم میکنی تاهدفت پرقدرت پیش برو💪💪

کاش جابهجا میبود.  نمیدونم چرا اینسری سر رژیم اینقد شل کن سفت کن در میارم. اینقد با خودم درگیر ...

همه ما اینجا هستیم ک ب همدیگه کمک کنیم عزیزم...اصلا نگران نباش..گاهی تو رژیم از این اتفاقا میفته..محکم و پر قدرت تصمیمتو بگیر و ادامه بده..برای کاهش وزن اصلا خیال پردازی نکن...یواش یواش...اینقدر بچه های با اراده اینجا بودن از وزن بالا اومدن رو وزن 60...یکیش خود مینا..سهیلای نازم...و خیلیای دیگه...تمام اصول رو رعایت کن..ب هدفت فکر کن و اینکه اونوقت چقدر خوشحالی و تناسب اندامت حفظ میشه سلامتیت چندین برابر میشه..خوشکل و خوش اندام میشی😍😍😍😍

با یاری خدا و راهنماییهای همدیگه مطمعن باش موفق خواهیم شد🤗🤗♥♥♥

به حکمتش دل بسپار 🌿