2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287840 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم عالیههه باریکلااااکاهش ودهه عوض کردنت مبارککک ویایدارقشنگم 👏👏👏🎉🎉🎊🎊🎊🎊🌼🌼🌼💙💙۸۵ ...

از80,50گرم رسیدی79,350میشه 700گرم ولی خدایی چه ترازوی سختی داری خواهر😅😅😅ولی 100گرم کم وزیادفرقی نداره عالیییییی هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام فاطمه جووونم خوبی قربونت خوبه طبق معمول درحال آتیش سوزوندنه😂😂😂 تو کیوووونم عروسیهههه ۱کیلو ...

فدات بشم😘😘😘...الهی قربون بچم 😂😂😂....واااااااای کاهشت مبارک چقدر خوووووووووووووب👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍😍😍😍.....من زیاد کردم ۶۰۰گرم🥺...با رعایت صدرصد

به حکمتش دل بسپار 🌿
همه موارد کم نشدن رو خوندی؟ همچی رو رعایت میکنی؟..... اگر اینجوره باید شوک بگیری😕

آره بابا همه چی ،ماه اول رژیم هم اینجوری بودم 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
آره بابا همه چی ،ماه اول رژیم هم اینجوری بودم 

نگران نباش گاهی وقتا بدن رو یه وزنی مقاومت میکنه بعد خودش میفهمه هیچی تو دستش نیست کوتاه میاد کم میشه😉....ولی واقعا صبوری میخواد...ایشالا تا هفته دیگه کاهش خیلی خوبی رو ببینی😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
نگران نباش گاهی وقتا بدن رو یه وزنی مقاومت میکنه بعد خودش میفهمه هیچی تو دستش نیست کوتاه میاد کم میش ...

انشاالله جز توکل کاری از دستم بر نمیاد

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
@مامان_دخترای_گل   چالشااینجاست گلم💙💙

خیلی ممنونم عزیزم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍