2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288707 بازدید | 36895 پست
میگم ی نمونه برنامه غذایی 700 کالری بهم میدی؟ مثلا ی روز فست700 تایی چی بخورم ک اینطوری نشم ی نمونه ...

باشه گلم برات میفرستم👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزدلم انشاءالله چیزی نمونده تاهدف💪💪🌼🌼🌼 راستی چراسبزنیستی؟؟۳۷۰۰تاهدفت مونده که گلم

سلام عزیزم آره خداروشکر چیزی نمونده

عزیزم ببخشید از صبح نتونستم بیام اینترنت خیلی ضعیف بود

200گرم کم کردم

گزارش#  

صبحانه نون و پنیر و عسل و(200 )

ناهار باقلا پلو و ماهیچه و سالاد کاهو(400 )

شام شیر وخرما (200 )

میان وعده هندوانه و سیب و هلو و چای وخرما (200 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 1000

ورزش ها پروانه و دراز نشست و شنای دیوار و چالش شکم وپهلو 

آب 9لیوان 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

🐥😘🦋

فندق جون ی سوال !

من تازه عضو نینی سایت شدم اونم فقط و فقط برا بامداد خمار.  توضیحات اولش رو هم از همون اول خونده بودم. بعدش من بلد نیستم کامل هنوز چطور با نی نی سایت کار کنم. تاپیکم که قفل میشه بعد از عضو گیری پس شما چطور گزارشاتتون رو میزنید ؟

میشه در خاست دوستی منو قبول کنید که سوالی داشتم بتونم بازم ازتون بپرسم و راهنماییم کنین. شرمنده ام بخدا 😟

عزیزم کجایی دقیقاً کجایی😅😁😁اعلام وزن نمیکنی قشنگم💙💙

ای وای من همون صبح که گزارشمو فرستادم خودمو وزن کرده بودم داشتم پیام اعلام وزنمو مینوشتم که آبجیم زنگ زد و یه ساعت تعریف کردیم. منم دیگه یادم رفت😕

ببخشید

سلام عزیزم آره خداروشکر چیزی نمونده عزیزم ببخشید از صبح نتونستم بیام اینترنت خیلی ضعیف بود 200گرم ...

سلام خواهش میکنم گلم😘😘گزارش وورزشت عالیهه،😍😍 خوبه که کاهش داشتی عزیزم بفرستم سبزتاهدفت ۳۵۰۰مونده بانو ؟؟؟

کاهش داشتن بِه از کاهش نداشتن....کاهشت مبارک...اشکالی نداره بهتر از استپه...بدن هر هفته ک یجور خودشو ...

بروی چشم😘🤝

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
خدانکنه عزیزم😍😍لاغرشدی خوشگلتروسن پایین ترشدی ماشاءالله 💪😎

ببخشید یادم رفته و دیر شد. البته بخاطر سه چهار روز که کمر درد داشتم و ورزش نکردم و بعدشم حدود 5 روز شهرستان بودم و اصلا رعایت نکردم وزنم زیاد شده😭😭😭

ولی خدارو شکر که زیر یه کیلو هست. دیگه مسافرت تعطیل و گردش و پرخوری تعطیل

شروع        هفته پیش        وزن  امروز          وزن هدف

80               🎈                    64                     55

دو هفته پیش 63.200 بودم 😭😭

ببخشید یادم رفته و دیر شد. البته بخاطر سه چهار روز که کمر درد داشتم و ورزش نکردم و بعدشم حدود ...

خواهش میکنم گلم پیش میاداضافه وزنتم زیادنیست بارعایت سریع کم میشه🌼🌼اینهفته مطمئنم خوشحال میشی 💪💪💙💙💙

سلام گلم🌸 ۲۰۰ گرم هم ۲۰۰ گرم هس.. مخصوصا واسه تو‌که ۵۰ کیلویی هستی.. افرین🥳🥳🥳🥳🥳🥳 ورودت ب ...

خب پس خداروشکر مورد قبولت واقع شد😍😂

بعد چند وقت داشتن هوس میرزا قاسمی یک دلی از عزا دراوردم😜

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160