2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288451 بازدید | 36895 پست

قبل از خواب همه را ببخش و بسپار به خدا

بعد بخواب...

برای شروع یک روز نو باید آرام و سبک باشی.

بار سنگین اشتباهات اطرافیان را بر دوش نگیر

بگذار برای خودشان بماند تا به دوش کشند...

انرژی+#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام گلم عالیه موفق باشی👏👏👏🌼فقط اگه امکانش بودچالشاروهم رعایت کن عزیزم چالش شنای دیواروچالش یه و ...

چشم حتما 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
سمیه یک دلیل قانع کننده بیار برام😁 که الان دارم جوونیم رو از دست میدم(با کیف نکردن و نخوردن چیزی م ...

ههه

دلیلش همین انتخابت هس که میخواهی خوش اندام باشی ‌و داشتن اندامی زیبا و‌شکمی تخت برات مهمتر از خوردن هله هوله هاس...

بابا جون،،، اگه قدرت کنترلت  را ببری بالا، حتی میتونی در‌کنار  اونها هم تو‌هم‌‌کمیی از اون هله هوله هاا بخوری ولی‌ کنترل شده!!! 

بعدش با ورزش و سالمخوری تو روزهای بعد،  جبران میکنی!!!

نکته اینجاست که هر روزت اینجوری نشه،، مثلا هفته ای یه بار مشکلی نیس!!!

باید اول با خودت کنار بیایی😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
تآئیدشدگلم ممنون ازراهنمائیات🌼🌼😍😍😘

مبارکه😊👍

داخل امضاتم ویرایش کن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم .وقتت بخیر . عزیزم کالری مجازم ۱۱۰۰ ک مصرفیم هم ۱۱۰۰ تا . ناهار ۵ قاشق برنج و ۴۵ گرم سینه ...

سلام گلم😍😍

خیلی خوب ولی صبحانه نمیخوری گلم؟؟

میانوعده نیمروهم کمی سنگینه چالشارو رعایت کنی دیگه عالی میشی👏👏🌼💙

@آسنات99  

سلام سرگروه جدید 

راستش من به خاطر مشکلاتی به سهیلا جان گفته بودم دیگه نمیام. بعد از چند روز پشیمون شدم و گفتم تو چالشها منو تگ کنه. هنوز با موضوعاتم کنار نیومدم. لطفا به من یک هفته مهلت بده که ببینم میتونم ادامه بدم یا نه 

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
ههه دلیلش همین انتخابت هس که میخواهی خوش اندام باشی ‌و داشتن اندامی زیبا و‌شکمی تخت برات مهمتر از خ ...

سلام سمیه جانم خسته نباشی

من حال ندار شدم دیروز فقط تونستم صبحانه نون پنیر و ناهار املت بخورم شام و میان وعده هیچی امروزم تا ساعت ۶ حتی این نخوردم تا الانم چیزی زیادی نخوردم گزارش بدم؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
سلام سمیه جانم خسته نباشی من حال ندار شدم دیروز فقط تونستم صبحانه نون پنیر و ناهار املت بخورم شام و ...

سلام😂😂😂😂😂 دیفوونه این چه طرز خوردنهه هاااا

چرا حال نداری؟؟؟

اصلا معلومه کوجاییی😐

سلام عزیزم .وقتت بخیر . عزیزم کالری مجازم ۱۱۰۰ ک مصرفیم هم ۱۱۰۰ تا . ناهار ۵ قاشق برنج و ۴۵ گرم سینه ...

پروفایل و  ‌امضات را درست کن👍