2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289023 بازدید | 36895 پست
اوه اوه ببین پرگل خانم چه کرده😍😍 سلام عزیزم🌻 نوش جونت...خیلیم عالی و کامل آ باریکلا💕💕💕 این ...

مرسی عزیز دل 😘🤗💪❤

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

۱۸روز تا موفقیت

#گزارش   سلام عزیزم. @sepiiiiiideh  

ص:نخوردم

ن:نخوردم

ش: لواش+کوبیده

م و:ویفر

ورزش پیاده روی

چالش چوب✓

چالش حذف نون و...✓

آب خوردم

مجاز ۱۷۰۰مصرفی۹۳۸ سپیده جون امروز بچه برادرم به دنیا آمد از صب بیمارستان بودم دیگه تا شب هیچی نخوردم فقط سه تا دونه ویفر با شام خوردم ‌.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@سمیه1396

سلام گلم 🌺

صبحانه 👈 سمنو 26 گرم

میانوعده 👈 2 عدد هلو

ناهار 👈 قورمه سبزی 93 گرم + زیتون پرورده 59 گرم + کاهو 78 گرم + ته دیگ برنج 45 گرم + سالاد شیرازی 2 قاشق

میانوعده 👈 سیب 90 گرم + تمشک 87 گرم

شام 👈 ماست پرچرب 135 گرم + کشمش 17 گرم + پودر جوانه گندم 5 گرم  + یک کم شوید خشک

جمع کالری 👈 834
کالزی مجاز 👈 900

ورزش ها 👈
🦋  5 دقیقه حلقه
🦋چالش شکم سطح مبتدی
🦋بالا اوردن پااز پایین دو ست 10 تایی
🦋لانگ دو ست 10 تایی
🦋شنای روی دیوار دو ست 30 تایی(یک ست پا روی انگشتان و شکم منقبض)
🦋حرکت ساق پا دو ست 100 تایی
🦋وکیوم شکم 1 دقیقه
🦋چالش چوب دو ست 1دقیقه ای
🦋وکیوم شکم 2 دقیقه
🦋50 تا طناب
🦋50 تا پروانه

💪نه گفتم به خوردن یک وعده اساااسی قورمه سبزی با زیتون و برنج و نون شیرمال و سوهان عسلی و ناخونک 💪

❌یک کم داشتم به برنج و ته دیگ ناخونک میزدم که جلوی خودم رو سریع گرفتم و یک ذره برنج هم نخوردم. و ته دیگ رو هم که یک کوچولو ناخونکم رو حساب کردم(حدود 5 گرم) ❌

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
توی غذاهات ادویه جات استفاده کن. قهوه و چای سبز  هم بخور.

سلام شبد بخیر عزیزم 

من‌امشب گزارش نمیدم خیلی خراب کاری کردم امروز کلا خانه مادر شوهرم میهمان بودم بعد رفتیم‌بیرون خلاصه کالری من حسابی زد بالا ورزشم که نداشتم 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ انشالله از فردا دوباره دختر خوبی میشم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
سلام  عزیزم تخمه رو سعی کن هر روز نخوری. ورزش قدرتی هم انجام بده

گزارش#

صبحانه👈پنیر+12 گرم نان+خربزه+گردو=193‪

ناهار👈کشک بادمجان11قاشق+دوغ+12 گرم نان لواش=560‪

شام👈ناگت+کاهو+زیتون=260‪

میان وعده ها👈شیر+آلو سیاه+کاهو+انگور+خربزه=187‪

اب=8لیوان

کالری مجاز و مصرفی=120‪0

ورزش=20 دقیقه چربی سوزی پا

🌹💙🌹💙🌹💙🌹💙🌹💙🌠🌠

توی غذاهات ادویه جات استفاده کن. قهوه و چای سبز  هم بخور.

ممنون گلم حتما

گزارش#  

کالری مجاز ۱۳۴۰

کالری مصرفی ۱۲۸۰

صبحانه نان و پنیر

ناهار یک عدد سمبوسه

میان وعده شلیل ، هندوانه،نسکافه رژیمی ،پفک

شام سوپ

ورزش انجام شد

آب ۸ لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

@مامان_الیساهستم2  

سلام عشقم من هنوز خونه ی دختر خالمم درگیر نو رسیده جمع کردن زردی داره حالش خوب نیس گذاشتنش دستگاه تو خونه آوردن وقت نمیکنم بیام گزارش بدم ایشالا فردا میام خونه ....ولی رژیمم و رعایت میکنم خیالت راحت😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام گزاش امشب . صبحانه: نان لواش ۲ کف دست+مربا البالو۱قاشق+پنیر سفید ۱ قوطی کبریت . ناهار:برنج سف ...

سلام عزیزم...چه برنامه پر و پیمونی...آفرین نوش جونت...خوب بستی ...همچی کامله 💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
@فندق_فسقلی   سلام گلی همین اول بگم امروزخراب کردم ریزه خواری زیاد کربو سربه فلک کشیده مهمون ...

سلام فرزندم بیا ک لازم ب تنبیه شدی🔫🔫 چرا گلم تو ک خیلی خوب رعایت میکردی😈😈...بازم خوبه فردا فستت رو خوب ببند یکم جبران بشه عزیزم💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
#گزارش صحانه:1 گردو.1 چهارم قوطی ک پنیر.1 کف تافتون.1 سوم ق عسل ناهار:2 کف تافتون.نصف ل سبزی.120 گ ...

سلام عزیزدلم نوش جون...بازم رعایتت ب نسبت خوبه..سعی کن فردا فستت رو محکم ببندی جبران امروز کنی...

عشقم بخاطر نی نی سعی کن شیرینی مصنوعی نخوری💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿