2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288707 بازدید | 36895 پست

@honamik29192   گزارش# 

سلام سرگروه جون  

صبحانه: انگور 50گرم+پنیر 30گرم+نان سبوس دار 2کف دست+گردو 2 عدد. کالری:248

ناهار: سبزیجات گریل با 2عدد فیله مرغ سوخاری+ سس کچاپ. کالری:635

شام و میان وعده: تخمه کدو 35گرم+هندوانه 150گرم. کالری:240

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا

چالش چای سبز و زنجبیل

چالش لقمه با کاهو

چالش حذف نان و برنج

ورزش قدرتی نیم ساعت+شنا دیواری

کالری مجاز:1100

کالری مصرفی:1123

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چشم از فردا میام اگه خدا بخواد

💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام عشقاااا

من هستمااااا 

یه گوشه مودب و ساکت نشستم منتظر یک مهرم که عضو گیری دارید

خوبید همگی ؟؟؟

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

گزارش#  

سلام عزیزم 

صبحانه شیر دارچین و خرما(۱۳۳)

ناهار پاستا پنه ۷ق(۱۶۵)

شام عدسی ۱ملاقه(۲۰۲)

میان وعده شلیل ۲.آلو ۲.انگور ۱لیوان.چای.(۱۹۹)

مصرفی ۷۰۱

اب ۷لیوان+مولتی ویتامین

چالش وعده سبک

نیم ساعت تردمیل.۵۵شنا دیوار.چرخش روسی.

@فندق_فسقلی  

فدات بشم عزیزدلم.  خییییلی لطف داری بهم. منم ازت ممنونم بخاطر همه محبتات و حرفای قشنگت ک قند ت ...

دستت درد نکنه بابت زحماتی که برام کشیدی انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

گزارش#  

صبحانه چای وخرما(20 )

ناهار سینه مرغ و کاهو و گوجه و خیار(200 )

شام تخم مرغ آبپز و گوجه (100 )

میان وعده یه گلابی و یه بلال آبپز شده یا یه لیموترش مژه دار شده و چای و خرما (200 )

کالری مصرفی ۵20

کالری مجاز 1000

ورزش ها پروانه شنای دیوار و چالش شکم وپهلو

آب 9لیوان 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام الهه جون  من با اجازت میخوام از سرگروهی انصراف بدم. نمیتونم ادامه بدم دیگه ب دلایلی. اگه ...

سلام عزیزم ممنون که برامون وقت گذاشتی و زحمت کشیدی  

دلم برات تنگ میشه  

اتفاق بدی که نیوفتاده عزیزم؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
گلم کالریتو چرا پر نکردی. ایراد گزارشت فقط همین بود. 👍👍👍

ممنون عزیزم تا آخر شب پر کردم نشد بیام اطلاع بدم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
گزارش#   سلام عزیزم  صبحانه شیر دارچین و خرما(۱۳۳) ناهار پاستا پنه ۷ق(۱۶۵) شام عدسی ۱ ...

سلام ب روی ماهت😍 ب این میگن یه فست تووووووپ...همچی عالی آفرین عزیزم...ورزشاتم بیست💯💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام آذر جون خوبی؟ کم پیدایی؟🙌

سلام عزیزدلم

شکر خدااا

درگیر دانشگاه بودم

یه مدتی مدیدی 😑 هم هست که خونه در دست تعمیراته...کلا زندگیم رو هواس

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

🍀گزارش فست🍀

💚صبحانه نان+۱ تخی با خیار وگوجه

💚 ناهار فیله مرغ با سبزیجات

💚چای سبز۲+۱قهوه

💚میانوعده موز +بادام+شکلات تلخ

💚شام شیر و خرما

💚 ورزش" ۱.۱۵ساعت  : چالش چوب و شکم روسی، شنا رو پنجه

حرکات شکم و پهلو

کالری مصرفی۷۰۰

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

@سمیه1396 سلام عزیزدلم روز خوبی داشته باشی❤

ببخشید دیروز نتونستم گزارش بدم خونه نبودم دیروقت اومدم ، ولی بالاتر از مجازم نخوردم 😊

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

منم پا به پاتون فستم

هرچند خیلی گرسنم شده امروز

کلی هم کار بیرون و خرید اینا دارم

ولی من میتونم 💪💪💪