2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289029 بازدید | 36895 پست
سرگروه عزیزم ممنونم از زحمات و راهنمایی هاتون. انشالله موفق باشید 😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنون عزیزم ایشالا شما همین طور امیدوارم  زودتر تو گروه تثبیتی ببینمت

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا ابرفض

مواظب خودت باش😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وووای من کسی که جلوم میخوره چندشم میشه.قدیماشیرکلوچه وبیسکویت وکیک میخوردم.....وااای ک چقدعاشقشم😄 ا ...

نخوردی.. نمیدونی چه خماری داره😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نخوردی.. نمیدونی چه خماری داره😁

چقدشیرچقدچای میریزی؟چقدعسل بگوببینم چطوره؟سیرم میکنه؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
پس این کجاش چیته 🤨مگه الهه نگفت یه وعده هرچی خواستی بخور کالریشو حساب نکن 

😂😂😂😂  چرا دیگه اینکه برنج مثلا از حد مجاز بیشتر بخوری یا بستنی بخوری یا پفک ...ولی نه همشوو یه جااا... 

۱۰۰ الی ۲۰۰ تا بالای کالریت بیشتر نیاد  .. ۲۰۰ تا واسه ماهاا خیلی چیز میز میشااا🙄

ولی من (خودم به شخصه)میگم اونجوری نکنیم بهتره.. اندازه کالاریمون بخوریم  .. خدا را هم شکر کنیم....چون  اونجوری عادت میکنیم به پر خوری در یه روز 😐

الهه عمرا اینجوری بگه که بخوریم  ولی حساب نکنیمش😁حکم تیر میده

رژیم ۵/۲ یکی از ساده ترین روش های رژیمی هست که هر کسی میتونه بدون دغده  بگیره و جوابشم خیلی خوب ...

بدن با کم خوردن عضله میسوزونه ها ن‌چربی☹☹☹

اگ بدن ذخیره انرژی نداشته باشه عضله میسوزه

این روتین روزانس

چقدشیرچقدچای میریزی؟چقدعسل بگوببینم چطوره؟سیرم میکنه؟

اندازه یه لیوان بزرگ شیر +داخلشم هل سالم بنداز نداشتی هم اخر سر پودر هل بزن.( مزه اش به همون  هل هست، حتما بزن)..  وقتی داغ شد  چای کیسه ای را میزاری تا رنگ بگیره(رنگش بستگی داره به ذائقه خودت).. ولی واسه شیر چای، زیاد پر رنگ نشه چون تلخ مزه میشه..

بعدش اخر سر از شعله میزاری کنار و  ۱ قاشق چایخوری عسل میزنی و هم میزنی و نوش جان..( مقدار عسلشم بستگی داره به خودت)

من خودم با نصف چایخوری عسل هم اوکی ام...

عزیزم اون مقدار وزنی ک شما تو اون مدت کم‌کردین خیلی زباده و بالاخره برمیگرده کاهش وزن اهسته خیلی به ...

من هفته ای ی کیلو کم کردم ک کاملا نرمال هستش.

۷۰۰۰ هزارتا سوزوندم بابرنامه ریزی...درهفته

۵۰۰ تا باورزش ۵۰۰ تا با کم کردن کالری

بستگی ب متابولیسم بدن داره

من و زنداداشم ب ی مقدار میخوریم وورزش میکنیم 

ایشون گرم گرم کم میکنن

ولی من بیشتر.

بعدش من مصرف پروتیینم بالاس کربوهیدراتمم تا حدمجاز استفاده میکنم فیبر کافی میگیرم

من گزارشارو دیدم خاستم بگم ک بدنتونو نابود نکنین

مگ قراره الان بدیاشو نشون بده

ب هرحال من از سردلسوزی گفتم چون بدون فست هم میشه کم کرد.

موفق وموید باشید

گزارش# @فندق_فسقلی  جوووونم🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
 اندازه یه لیوان بزرگ شیر +داخلشم هل سالم بنداز نداشتی هم اخر سر پودر هل بزن.( مزه اش به همون ...

سیرتم میکنه؟مثلاصبحانه همینوتنهامیخوری؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏