2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288715 بازدید | 36895 پست
خیلی خوب بودی ستایش جان. 👌👌

راستی من بچه کوچیک دارم شیر میخوره به همین دلیل فست و گیاه خواری نمگیرم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تگتون کردم همراه با چالش هفتگی. تگت نکردم؟یادم رفتی حتما. مرررسی گلم

گزارش#  

صبحانه چای وخرما(20 )

ناهار سینه مرغ آبپز و کاهو و گوجه و لیموترش  و خیار(200 )

شام تخم مرغ و کاهو و گوجه و خیار (100 )

میان وعده چای و خرما و هلو و گیلاس (150 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 470

ورزش ها پروانه و چالش شکم وپهلو و شنای دیوار 

آب 9لیوان 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سمیه جووون💪💪💪

😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم‌من فعلا تا اخر هفته سرگروه کمکی گروه نارنجی هستم

ممنونم پس من فردا رو به شما گزارش ميدم 🥰😘🙏🏼

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
چالش این هفته شنای دیوار و چالش دوم 🔴چالش وعده ی سبک🔴 🍗🥬🍖🥒🍑🥦🍇🍓🥛🌰 👈👈👈زمان: شنبه ۸ ...

ممنونم😘😘😘😘

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
عزیزم قدم 155.سایز کمر68.دور ناف 76.این دوتا روگرفتم این1شنبه.امابقیه ش هم لازمه فردا بگیرم بگم.بعدش ...

اهاا.. سایزتم خوبه 

و حتما بعد از چند باری پریودی،، شکمت تشریف  میبره  تو و کوچیکتر میشه😊

تا ۵۰ هم  راه داری که بیایی پایین که گفتی  شایدم ۵۰ شده باشی،، تا یکشنبه را هم رعایت کن با کالری شماری معمولی + ورزش

یکشنبه وزن کن و از هفته ی بعد هم برو تثبیت چون گفتی نمیخواهی دیگه وزنت بیاد پایینتر..روی سایزت بیشتر تمرکز شو..

(حداقل )هفته ای ۳ روز که (میشه ۱ روز در میون )ورزش داشته باش..

هر ماه هم توی یه تاریخ سایز بزن که کاهش سایز شکمت  دستت بیاد..

مهرماه اگه دوست داشته باشی، میتونی تو گروه  تثبیتی هم‌عضو بشی😉

موفق باشی💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     صبحانه شیروگردوخرما کالری مصرفی1050 ناهارپلوبدون روغن وخورشت قیمه ودوغ ...

به به مبارکه.. تشریف فرما شدن😁

افرین..وقتی  خودتو‌گشنه نزاری و‌کالریت را با مواد غذایی درست ببندی،  هیچ وقت کارت به انتخاری نمیکشه.. 👌 👏

@سمیه1396   سلام گلم 🌺 صبحانه 👈 نان تافتون 13 گرم  + پنیر + کنجد 3 گرم میانوعده 👈 ...

سلام گلم🌸

نه گلم فستت اصلا خراب نشده... خوبم رعایت‌ کردی👏👏👏👏 کربوت هم اصلا زیاد نشده...😉

ورزشاتم که عالیی بود👌👌👌

کالری امروزت بدون بستنی ۱۹۷؟؟؟😦

فردا صبح حتما صبحونه مقوی بخور.. شیرمال هم بخور جایزت که امروز خوب رعایت کردی.. ولی اندازه ۱ کف دست بیشتر نشه،، ریز ریز‌کن بعدش بخور😉

سلام عزیزم. 4هفته س رو 74 موندی. باید شوک بگیری

باشه گلم...

گزارش امروز

ناهار و صبحانم یکی شد=حلوا ارده+نان=۲۲۴

شام=سینه مرغ+برنج۵ق=۳۴۷

میانوعده=شیر+کیک+۱نون خرمایی+ماست+هات چاکلت=۷۱۱

مصرفی=۱۲۸۲/مجاز=۱۱۰۰

آب=۶ لیوان/دمنوش رازیانه

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
@سمیه1396   سمیه جون چه ورزش هایی برای پهلو مناسبه؟؟

چرخش روسی

چالش چوپ

پلانک‌پهلو

چرخش پا به طرفین

لمس پاشنه پا

حلقه

چرخونک

که بیشترش را خودتم تو‌ ورزشات انحام میدی👌

@سمیه1396     عزیزم من برگشتم ی ۲/۳ساعتی هست رسیدیم  از فردا گزارش میدم دوباره&nbs ...

خوش برگشتی گلم🌸

همینکه تو‌مسافرت، سعی کردی که حد کالاری مجازت را رعایت کنی و تا تونستی، سالمخوری کردی هم عالیه👌

منتظر‌گزارشای توپت هستم💪

کلا پلاتس ابرو شالی رو انجام میدم یه روز شکم یه روز پا یه روز کششی یه روز چربی سوزی با تردمیل

اها.. خوبه

فقط سعی کن کنار ورزشای قدرتیت، هر روز هوازی هم داشته باشی ..

مث‌طناب زدن و پروانه، (میتونی  اخر ورزشات اینا را هم انجام بدی)