2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287114 بازدید | 36895 پست

@مامان_امیرحسین_خان  

@setaesh  

بچه ها سایزاتون چراذنفرستادید؟؟؟ اخطار داره

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش#   صبحانه=  سنگک+ پنیر+رطب  ناهار=  قورمه سبزی (بدون کته 💪😁چالش وعده ...

سلام عزیزدلم🌻

نوش جونت😋

خیلی عالی و کامل 👏👏👏

انشاءالله ک شله زرد کم خورده باشی😉

در کل عالی بود آفرین💖💖

برای سیاتیکت ب کمر بخاب پاهاتو بیار تو شکمت بعد یکی کف پاهاتو بگیره و فشار وارد کنه و همزمان تو پاهاتو ب بیرون هل بده و یا بر عکس ..من هروقت سیاتیکم میگیره اینکار رو انجام میدم

به حکمتش دل بسپار 🌿
با پشتکاری ک داری استپ نمیشی عزیزم😉💖💖

خداروشکر ممنونم برای حمایت و راهنماییهات 💎💎💓💓💓💓💓🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
اوووووووووه آفررین 😍😍😍👏👏👏👏👏 چقدر خوب کم شدی عزیزم❤❤❤❤

مرسی گلم ❤💋 همش واسه همراهی شما گل دختراس😘😍

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
سلام عزیزدلم🌻 نوش جونت😋 خیلی عالی و کامل 👏👏👏 انشاءالله ک شله زرد کم خورده باشی😉 در کل عالی ...

مرسی گلم ❤

شله زرد در حد یه فنجون زدم بر بدن 😁

وااای مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم 😍🤩 سرگروه نمونه# 💋👌

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
مرسی گلم ❤ شله زرد در حد یه فنجون زدم بر بدن 😁 وااای مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم 😍🤩 سرگروه نم ...

نوش جون😁

خواهش عزیزم

راستی چالش شنای دیوار رو هم یادت نره از فردا انجام بده

به حکمتش دل بسپار 🌿
انگیزشی#  

خوشبحالش حالا ما موقع زایمان توپ بسکتبالیم بعد زایمان تازه شاید بشیم والیبال😢😢😂😂😂😂

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
کمر و‌شکمت‌ سایز کم‌کرده با رانت ات👏👏👏👏👏 افرین ورزشات را منظم تر‌کن که بهتر سایز کم‌کنی گلم ...

با سنم تخته تا ماهه پيش سايز كم ميكرد از ماهه پيش دارم فرم دهي كار ميكنم خداروشكر كم نشده بود 😅😅😅

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

انگیزشی#  

در هر دو صورت توپیم😂😂😂😂😂

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊