2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287969 بازدید | 36895 پست
((متاسفانه مینا جان خودش به خاطر یه سری مشکلات نتونست بیاد تاپیک و چالش را به من اعلام کردن که بهتون ...

@یاشارمامان  

@newyork  

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@zizigoli     سلام   وزن اولیه          ...۸۰.۶۰۰ وزن هف ...

سلام گلم عالیه مبارک باشه 

صفحه ۱۴۳۵ رو بخون چالش هفته اس

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عزيزم وزن دو هفته پيش ٧٠.٨٠٠ هفته پيش پري بودم ٧١.٣٥٠ اين هفته ٧٠.٦٠٠ وزن اوليه ٩٧ گلاب به ...

سلام گلم

این چند کیلوی اخر را دقیقتر کالری شماری کن که به هدفت زودتر برسی و خیلی طولانی نشه😉💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
با سلام 😍😘 وزن هفته پیش ۶۸/۱۰۰ وزن امروز ۶۷/۹۰۰😃 ورزش ۳روز در هفته داشتم و رژیم رعایت کردم ...

سلام گلم

کارت حرف نداره#  👌👌👌👌👌 خیلی با اراده ای دختر..💪افرین 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@هستی،بانو   من اون هفته ۷۴ بودم وزن هدفم ۶۵ هست اضافه وزنم الان ۹ کیلو هست باید برم گروه آبی ...

@honamik29192  عزیزدلم ایشون از شما سوال دارن فکر کنم نمیدونن هستی نیستش

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام عزیزدلم 😍😍😍 وااا راس میگی آخه ۶۲.۲۰۰ مونده بودم اشتباه نمیکنی با وزن قبلیم 😉یادته فکر کردی ...

همون ۶۱/۶۰۰ درستههههه😁😁😁😁😁😅

بچه های گل وزناتون؟!

@دیانا24  

@شاااپرکم  

@setaesh  

ساعت از ۳ گذشتااا🤨

عزیزم من فقط 100گرم کاهش داشتم اولیه 78/5 هفته قبل 61/05 الان 60/950 هدف 55

چرا مگه رعایت نمیکنی 

بچه های گل وزناتون؟! @دیانا24     @شاااپرکم     @setaesh     ...

من وزنم 65 شده گلم و دیگه نمیخوام ادامه بدم همسرم میگه الان اوکی هستی طبق رژیم تثبیت که الهه جون گفتن پیش میرم ممننن از همه شما عزیزان 

از گروه میرم بیرون خوب و خوش باشین💚💚🙏🙏🙏🌷

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃