2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288723 بازدید | 36895 پست
ممنوووون گلم.ان شاا..تاآخرشهریورنتیجه خوبی روببینم🙏

@سمیه1396  

سمیه من حال ندارم،سرم دردمی کنه،امروزیه تکه سینه مرغ آبپز ودوتاشلیل وگردوشیروخرماخوردم.شرمنده اینجوری گزارش میدم چشام باگوشی اذیته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه هاااا😔😔😔🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

ب خدا اینقدر گریه کردم  چشام باز نمیشه

همین الان پرینت گرفتم دیدم ۷ غروب ب دختره پیام داده

قربونت برم خدا..بذار ی خورده نفس بکشم بعد مشت بعدی رو برن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@مامان_الیساهستم2    گزارش# 99/6/6. پنجشنبه

25 روز مانده...💪

صبحانه👈نان لواش سبوس دار 4 کف دست + پنیر ی قوطی کبریت + گوجه ی عدد + شیر ی لیوان.  

کالری👈352

ناهار👈املت 1/5 ق غ + نان لواش سبوس دار 2 کف دست + جو دو سر 4 ق غ + شیر ی لیوان + عسل 1 ق غ

کالری👈419

میان وعده عصر👈تخم مرغ آبپز 2 عدد + خرما 2 عدد + هویج ی عدد.     کالری👈213

شام👈سوپ جو 3/5 ملاقه + ماست کم چرب ی لیوان + سبوس برنج 1 ق غ.       کالری👈343

آخرشب👈شیر 1 لیوان + عسل 1 ق غ+ خرما 3 عدد + عناب 15 عدد(من ساعت 7 شام خوردم منظور از آخر شب از ساعت 7 تا 12 شب هست)

کالری مصرفی1623(ب خاطر کم خوریای چند روز قبل فرمودی 100 تا اضافه بخورم)

کالری مجاز 1540

آب 8 لیوان

مولتی

چالش سرکه دمنوش دارچین و زنجبیل و چالش رازیانه انجام شد

ورزش👈40 دقیقه پیاده روی

سلام سهیلای نازم اینم از برنامه ی امروزم ایشالا ک راضی باشی من فردا تا دوشنبه صب نیستم داریم میریم شهرستان اونجا حسابی شلوغه نمیتونم گزارش بدم وزن ام نمیتونم  ب طبع یکشنبه اعلام کنم گفتم خبر بدم اخطار نزنی واسم ایشالا هفته ی آینده وزن میکنم ب امید ی کاهش تپل✋✋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌷🌷🌷🌷🌷❤❤❤

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
بچه هاااا😔😔😔🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 ب خدا اینقدر گریه کردم  چشام باز نمیشه همین الان پرینت گرفت ...

مینا جون تو رو قرآن ی تصمیم جدی بگیر ب نظرم واسه اینکه بترسونیش بچه ها رو بنداز جلوش برو ی جا نمیدونم خونه ی خاهری برادری خاله ایی شاید بترسه مرتیکه سر عقل بیاد با پدر شوهرتم حرف بزن ....خودتو اذیت نکن مینا جان خدا ب حق این شبای عزا دلتو روشن و شاد کنه اونا رو ذلیل و سر عقل بیاره😐😐😬😬

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
@سمیه1396     سلام عزیزم من امروز خگخ بودم برا همین صبحانه ناهار شام جدا نداشتم هر وقت گ ...

سلام‌گلم...

افرین، خوب خوردی😅👏👏👏

عالیی خگخ را رعایت کردی👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه هاااا😔😔😔🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 ب خدا اینقدر گریه کردم  چشام باز نمیشه همین الان پرینت گرفت ...

خداااا لعنت کنه این مردای بی وجدان و از خدا نترس...أه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ماشالا خودت همچی رو خوب میدونی...تقلب نداری..همچی رو ب اندازه میخوری..مصرف کربوت پایینه...من باید از ...

فدای تو بشم عزیزم از شما سرگروهای با عشق یاد گرفتم جان دلللم♥️♥️♥️♥️♥️♥️❤️❤️❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
🍀الهی ب امید تو🍀 💚گزارش امروز 💚صبحانه نان +گردو+پنیر+۱نیمروکم روغن 💚ناهار پلو ۱ کفگیر + نصف ...

شکلات تلخ  کافی نبود ننه🙃

اشکالی نداره چون دختر خوبی هستی و‌همیشه رعایت میکنی👌

الان اومدم خونه مامانم...نشستم تو حیاط..صدای مراسم عزاداری و نوحه میاد...الهی ب حق این شب عزیز ب مرا ...

قربونت برم عزیزکم.

کوچه ماهم هیات داره. منم گوش میدم هرشب.نمیرم بیرون.همونجا دعا میکنم.

ایشالا ب حق این شبای عزیز هرچه زودتر شر این کرونا از سر جهان و جهانیان کم بشه.

ایشالا همه مسلمونا حاجت روا بشن بخصوص دوستای گل این تاپیک.

ایشالا هیچکی امشب دست خالی برنگرده و عزاداری هاشون مقبول درگاه حق.

الهی آمییییین.