2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست
سلام چند روز نیستم اونقدر عصبیم ک از صبحانه تا الان هیچی نخوردم  تو پلکم جوش دراورده پلکم هی م ...

عزيزم اون جايي كه ميگي جوش در اورده درد ميكنه؟

اگه درد كنه جوش نيست گل مژست 

عفونته چشمته زده بيرون با چاي بشور چشمتو

قطره استريل چشمم بريز درست ميشه سه چهار روزه

💔🌈

سنگ نبند.. باهاش مهربون باش.. صابون رو هر چی سفت تر بگیری، زودتر و بیشتر   ...

من با مداحی ورزش میکنم😂😂😂😂😂😂😆

گاهی هم وسط ورزش عین دیفونه ها بغض میکنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مداحی گرفتم با ریتم تند و آروم که جبران کنه ریمیکس 💃💃های قبلی رو

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وايييي چجوري اون حجم سسي كه گفتيو ميتوني تحمل كني😂😂😂😂😂 من الويه معدم ميسوزه زياد نميخوردم دوسش ...

خواهر شوهر من میگفت دلم سردش میشه🙁 با خودم میگفتم مگه دل سردش میشه اخه بعدااا فهمیدم منظورش این بوده سردیم‌میکنه 😅😅

طفلک اونم دوست داره بخوره اما دلش سردش میشه😅😅😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
الهییی😂😂😂😂 چقدی الویه دوست داری دخی😂😂😂 پایخچالی یه بیماری هست که جلوی شوهرتو بقیه افراد خانو ...

پا يخچاليه كي بودي توووو😂😂😂😂

من شوهرم اينجوريه صبح پا ميشم ميبينم همه خوراكيارو جارو كرده شيكمو

💔🌈

باشه اما فردا حتما گزارشت رو بده قبل از ۱۲ شب عزیزم😉💛

الان گزارش میدم عزیزم خوابم نمیبره تا گزارش ندم داشتم کارامو میکردمتا الان  😶😶 گزارش# @فندق_فسقلی  

صبحانه ارده و شیره و چای و ۳۴ گرم نان ۳۲۰ کالری

ناهار ۸ ق پلو و ۱۴۵ گرم قرمه سبزی و ۸۰ گرم ماست ۴۳۰ کالری 

شام ۷۰ گرم ماهی سرخ شده و ۶ گرم نون تافتون و نصف گوجه و یدونه خیار ۱۳۸ کالری 

میان وعده توت و هندونه و بیسکویت  و دوتا شکلات تلخ ۴۲۸ کالری 

مصرفی ۱۳۱۷ 

مجاز ۱۶۸۰ 

شیر مجازمو نخوردم همش بیرون بودم 

دیگه کالریمم پر نشد ورزش نداشتم ولی یه ربع پیاده روی داشتم و تا دلت بخواد کوزتی کردم 😁

بوس تمام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
من با مداحی ورزش میکنم😂😂😂😂😂😂😆 گاهی هم وسط ورزش عین دیفونه ها بغض میکنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
وايييي چجوري اون حجم سسي كه گفتيو ميتوني تحمل كني😂😂😂😂😂 من الويه معدم ميسوزه زياد نميخوردم دوسش ...

حالا نه که سیب زمینی بزرگ رو فک کنین هاااا😆😆😆😆

یک ننه نقلی رو مثلا 🤣🤣🤣بچه سیب زمینی😋

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
خواهر شوهر من میگفت دلم سردش میشه🙁 با خودم میگفتم مگه دل سردش میشه اخه بعدااا فهمیدم منظورش این بود ...

واييييي😂😂😂😂😂

دلم سردش ميشه😂😂😂😂😂😂

من الويرو دوست دارم بقيه درست كنن من بخورم يكم 

خودم درست ميكنم نهايت دو قاشق ميخورم

ولي الويه اماده شركتيارو خيلي دوست دارم 

جديدا تبليغ الويه شامانا بدجور هوسيم ميكنه بايد بگردم اون مارك پيدا كنم بخورم وگرنه بچم چشماش سبز ميشه😂😂😂

💔🌈

پا يخچاليه كي بودي توووو😂😂😂😂 من شوهرم اينجوريه صبح پا ميشم ميبينم همه خوراكيارو جارو كرده شيكمو

الهی😂😂😂😂😂

منو همین کارا بیچاره کرد 

بخدا از کابوس برنگشتن به اون دوران انقدر پیاده روی کردم تمام ناخنای پام سیاه شدن کفشمم عوض کردما ولی بازم همون اش و کاسه😅😂😂😂

الهییی😂😂😂😂 چقدی الویه دوست داری دخی😂😂😂 پایخچالی یه بیماری هست که جلوی شوهرتو بقیه افراد خانو ...

آره واقعا خیییلی😋

ای جاااان 🤣🤣🤣🤣🤣من اگه رژیم نباشم که هم پایخچالی ام و هم پا سفره ای و هم پا گازی 🤪😆😆😆😆

واييييي😂😂😂😂😂 دلم سردش ميشه😂😂😂😂😂😂 من الويرو دوست دارم بقيه درست كنن من بخورم يكم  ...

وااای خواهر بزرگم درست میکنه بلا نسبت حااالت بهم‌میخوره 😂😂😂 عوضش ته تغاریمون یه جوری میپزه منکه دوست ندارمم میخورم 

شرکتیا منم ویشتا خیلی دوست🤓🤓🥰

ننه نقلي😂😂😂😂😂😂 من كلا رابطه خوبي با سيب زميني ابپز ندارم عوضش عاشقه سرخ شدشم

بگم بهت بیچااارهههه یا زوووودههه😆🤪🤪🤪🤣

الهی😂😂😂😂😂 منو همین کارا بیچاره کرد  بخدا از کابوس برنگشتن به اون دوران انقدر پیاده روی ک ...

اوه منم اوايل ورزش ميكردم سياه شده بود ناخنام😂😂😂

شوهره من جارو برقيه اشپز خونمونه هرچقدرم سير باشه عادت داره نصف شب كه پاميشه سيگار بكشه يا بره دستشويي خوراكي بخوره

💔🌈