2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست
سلامت باشی🌹 گزارش#   صبحانه.نان جو.روغن زیتون.کنجد.عسل.رطب میان وعده.انگور ناهار.کشک رطب ...

نوش جونت...💛خیلی عالی و کامل

عزیزم شام نخوردی؟

کالریت پر نشده...حتما پرش کن

آفرین👏👏👏👏

حتما آب هم زیاد بخور

به حکمتش دل بسپار 🌿

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کجابودی؟؟؟خیلی وقته نبودی

آره عزیزم خیلی بیخیال رژیم شده بودم

از بس همه ترورم کردن که زشت شدی و صورتت خراب شده ولی الان باز اومدم و دارن ادامه میدم که ایشالا اقدام کنم برای بچه

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
امضاتم عوض میکردی صدف جونم که بدونیم چه جوریه وزن شروع و‌کاهشت رو😍😍😍😍

من از 84 شروع کردم و به 67 رسیدم عزیزم

الان متاسفانه شدن 77 و باز شروع کردم که ایشالا دیگه تا 58 برم

عزیزم من قبلا عضو بودم بعد هر بار که اومدم تا چالش شروع شده و من نرسیدم... دیگه گفتم بیام همینجوری ...

انشالله عزیزم چیزی نمونده 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@honamik29192  

گزارش#  

سلام گلم

کالری مجاز ۱۷۰۰

کالریمصرفی۱۶۵۰ 

صبحانه نان یک کف دست پنیر ۱۵ گرم ۲۵۰ کالری

ناهار ماکارونی ۳۰۰ گرم سالاد کلم ۶۳۰ کالری 

شام کوکو سبزی ۲۱۰ کالری

میان وعده انجیر شلیل هلو آلو قرمز کشک خشک۵۶۰ کالری ورزش نیم ساعت پیاده روی

آب۶ لیوان

چالش چای سبز

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
من از 84 شروع کردم و به 67 رسیدم عزیزم الان متاسفانه شدن 77 و باز شروع کردم که ایشالا دیگه تا 58 بر ...

به به عالیه که 

بازم خوبه هم زیاد اضافه نکردی هم شروع کردی به رژیم افرین دوست جونم💃🏻💃🏻❤️❤️❤️🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
به به عالیه که  بازم خوبه هم زیاد اضافه نکردی هم شروع کردی به رژیم افرین دوست جونم💃🏻💃🏻❤️❤️ ...

فدات شم مهربون

توی یکسال حدودا 10 کیلو اومد که باز برش میگرد نم ایشالا به همون 67 با کمک شما مهربونا😍

@مامان_الیساهستم2       گزارش# 99/5/5 چارشنبه 26 روز مانده ب.....💪💪 صبحانه👈م ...

سلام بانو

شوید و لوبیا سبزت مبارکباشه.دل خوش بخورین.لوبیا سبز رو سرخ نکنی بهتره. نیم پخت کن و فریز کن. وقتی درستش میکنی مث لوبیاپلو رستورانها میشه.

کالریتم گفتم بالا بزن.نگفتم 10تا دخترخوب. گفتم بیشترازینا. 😁چون جا داری بخاطر پریروزت.

گزارشتم عالی و سالم و بی نقص و کامل. بجز اون نصفه سوسیس ات😁براووووو👌👌👌👌