2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست

سلام عزیزم صبحانه تخم مرغ 1عدد/کباب تابه ای 70گرم/آب گوشت100گرم

ناهار بوقلمون 150گرم/کتلت50گرم/

سبزی خوردن 50گرم/گل کلم 150گرم/گوجه100گرم

مجاز 700مصرفی 690

زنجبیل و لیمو ناشتا چای سبز وزیره

@honamik29192  

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
نه گلم مشکلی نداره... چیزای مقوی و از همه گروه های غذایی  بخور گلم بارداری😍

نه قصد بارداری ندارم منم مثل خودت بچه نمیخوام حالا حالاها ولی دیروز پولیپ رحم داشتم کورتاژ کردم میگه باز احتمال داره بزنه میگم یه بچه بیارم تا وقتی نازا نشدم خخخ ولی غصم گرفته نمیخوام دوباره چاق شم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🍀الهی ب امید تو🍀

🍀گزارش فست🍀

💚صبحانه نان+پنیر +گردو+خیاروگوجه+۱تخی

💚 ناهار سینه پخته با سالاد و سرکه

💚چای سبز۱+۲قهوه+زیره

💚میانوعده شلیل +بادام+شکلات تلخ

💚شام شیر و خرما

💚 ورزش :۱ونیم ساعت : چالش چوب و شکم روسی+ حرکات شکم و پهلو+۲۰۰ پروانه+۲۰۰طناب+۵۰ اسکات پرشی

کالری مصرفی۷۰۰

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

@سمیه1396 سلام گلم😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
بچه دیروز ارایشگاه رفتم..هم‌موهامو رنگ کردم هم ابروهامو میکرو کردم هم ترمیم ناخنم😍😍😍😍😍😍😍 خ ...

خوب کاری میکنی 

مبارک باشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام‌گلم.. عالیه..👌👌 اره روزای فست ، ورزش‌کمتر باشه بهتره که ضعف نکنید. با ناهارت سبزیجات میخ ...

امروز سمیه جون اصلا حس خوردنم نمیاد همون تخم مرغ رو هم هنوز نخوردم 

راستی برا پری پرسیده بودی فکر کنم بخاطر زیره و رازیانه اس من راستش رازیانه رو نخوردم چون خوردن هر روزه اش سیستم هورمونی رو بهم میریزه فقط ی بار خوردم

@sepiiiiiideh

گزارش#  

فست 

صبحانه=خرما+ گردو + چای سبز

ناهار= استانبولی پلو+ سالاد شیرازی

میان وعده= هلو+ آلو+ شلیل+چای سبز

شام = بورانی اسفناج

آب=۸ لیوان

کالری=۵۰۰

ورزش = نداشتم بیحال بودم امروز 

چالش ۸۶ روز ✔

چالش چای سبز✔

چالش آب✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
بچه دیروز ارایشگاه رفتم..هم‌موهامو رنگ کردم هم ابروهامو میکرو کردم هم ترمیم ناخنم😍😍😍😍😍😍😍 خ ...

مباااارکه خوشگل خانووووووووم.

البته کچی کورد خوشگل خدایی هست.

ایشالا دستش خیر باشه 

گزارش#  

@فندق_فسقلی  جوونم😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
باشه عزیزم انشالله از اول مهر منم عضو میشم میام گزارش میدم اونموقع انگیزم هم زیاد میشه، آخه قبلا با ...

💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم.  میری آبی. 👍👍👍. یکشنبه  ب سرگروهت نگفتی ک جابجا شی؟

نه نگفتم هواسم نبود 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
نه قصد بارداری ندارم منم مثل خودت بچه نمیخوام حالا حالاها ولی دیروز پولیپ رحم داشتم کورتاژ کردم میگه ...

اها.. اگه اینجوری هست که باید دست به کار بشی...وزنت را بیاری رو ۶۰ و بعدش اقدام کن..

و تا قبل اقدام ‌حتما یه چکاپ  کامل بده که بدنت کمبودی چیزی نداشته باشه

دندون پزشکی هم برو و‌ یه چک‌کن دندونات را..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🍀الهی ب امید تو🍀 🍀گزارش فست🍀 💚صبحانه نان+پنیر +گردو+خیاروگوجه+۱تخی 💚 ناهار سینه پخته با سال ...

سلام گلم🌸

کارت.بیسته#  👌👌👌👌

راستی رازیانه نمیخوری؟

امروز سمیه جون اصلا حس خوردنم نمیاد همون تخم مرغ رو هم هنوز نخوردم  راستی برا پری پرسیده بودی ...

اره گلم. از زیره  بودشش😁 

زده سیستم رنگ بندیشوو به هم زده😂😂😉😉😉