2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست
سعی کن نخوری هر چند خیلی خوشمزس😬😬 مهمونی 😥 همیشه دردسر ساز میشه😉 تا کاهش خوبی داشته باشیم روز ...

از پنجشنبه تا یکشبه هم باز نیستم برا یکشنبه ترازو ببرم یا اجازه دارم دوشنبه وزن اعلام کنم 

نمیدونم چیکار کنم اونجام هیچ جوره نمیشا ورزش کرد 😶😶😑😑

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام عزیزم افرین خیلی عالیه.با اینکه مهمون بازی داشتی👌👌. دمنوش رازیانه س گلم. پیدا کنم برات میذ ...

#گزارش

صبحانه شیره خرمالو و نون سنگک(200 )

ناهار خورشت بامیه و برنج و سالاد کاهو(500)

شام کاهوو گوجه و  تخم مرغ(100 )

میان وعده هندوانه و سیب و چای سبز و دارچین و کشمش و آلو(200 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 1000

ورزش پروانه و شنای دیوار و چالش شکم وپهلو

آب 9لیوان

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سعی کن نخوری هر چند خیلی خوشمزس😬😬 مهمونی 😥 همیشه دردسر ساز میشه😉 تا کاهش خوبی داشته باشیم روز ...

امشبم دیدم کالریم پر نمیشه پلو خوردم 🤔

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
از پنجشنبه تا یکشبه هم باز نیستم برا یکشنبه ترازو ببرم یا اجازه دارم دوشنبه وزن اعلام کنم  نمی ...

اگر شرایطتت طوریه ک یکشنبه نمیتونی وزن بدی ایراد نداره دوشنبه بهم بگو تو خصوصی

اما اگر میتونی وزن کنی گلم منتظرتم

به حکمتش دل بسپار 🌿
اگر شرایطتت طوریه ک یکشنبه نمیتونی وزن بدی ایراد نداره دوشنبه بهم بگو تو خصوصی اما اگر میتونی وزن ک ...

اره خونه مادرشوهرمم چند روز که تعطیله رو 

اگه بتونم ترازو میبرم اگه نشد دوشنبه میدم باز بهت اطلاع میدم ممنون از محبتت که درکم میکنی 😙

امشبم دیدم کالریم پر نمیشه پلو خوردم 🤔

با آب هویج...شیر...ماست...آجیل....شیره خرما...خرما....پر کن کالریتو

پلو جلو کاهشتو میگیره عزیزم

تازه در هفته فقط سه بار مجازی اونم 7 قاشق

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزيزم صبحانه ٤٠ گرم نان سنگك با ١٠ گرم پنير ناهار آبگوشت كوبيده ٤ قاشق با يه كف نان شام خورا ...

سلام عزیزم

خیلی خوب بود افرین👏👏.

اب هم یادت نره زیاد بخوری. هم بخاطر کاهشت.هم شادابی پوستت

اره خونه مادرشوهرمم چند روز که تعطیله رو  اگه بتونم ترازو میبرم اگه نشد دوشنبه میدم باز بهت اط ...

باشه عزیزم بهت خوش بگذره اما حواست ب رژیم باشه ها...منتظر یه کاهش خوبم ازت

حتما اطلاع بده

این چند روز گزارش رو میدی یا نه؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
@مامان_الیساهستم2     سلام خوشگلم م امروز از ساعت 3 آرایشگاه بودم تتو بدن داشتم الان کار ...

سلام عزیزم.

مبااارکه. کجا تتو زدی حالا؟😉

ببخش دیر جواب دادم. فددا فست نباش دیگه عزیزم. مجازتو برو.

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

سلام عزیزم شبت خوش😘

کالری مجاز ۱۳۴۰

کالری مصرفی ۱۳۲۸

صبحانه نان و پنیر و انگور

ناهار سوپ

میان وعده هندوانه و نسکافه

شام خوراک بلدرچین

ورزش نتوانستم انجام بدم 

آب ۹لیوان 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
من یبار اینجور شدم حدودا چهار ماه پیش تو این مدت دمنوشی چیزی استفاده نکردی؟

فقط زیره .. که اونم قاعده اور هس...

ولی مال من خیلی کم شده  ولییی قهوه ای سوخته ، در حد لک!!!!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من روزای اخر اینجوریم. لانه گزینی نکرده باشی😀

😂😂😂😂😂😂

منم تو همین فکرم

بی بی چک‌ندارم... 😅سپیده هم دقیقا وضعیت منو داره.. بهش سپردم که بره یه بی بی چک  بزنه اگه داره تو خونش😆😆😆

من بی بی چکام را قبلا که ۲ هفته عقب انداخته بودم،،  تموم شدش..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸