2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288730 بازدید | 36895 پست
فردا ایشالا کردی هم میذارم تنگش....حتما چشووووم...😁😁 فدات بشم عزیزه دلم ممنون ازت وقت گذاشتی واسه ...

آفرررین اصلا رقص فقط کردی. خداییش تموم بدنت خیس اب میشه.

عزیزمی گلم. نظر لطفته😊😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نازار جووون. مرسی ک گوش ب زنگی همش. هر ی دونه مغزپسته معمولا چند گرمه. میدونی؟برای دوستمون پف ...

قربونت برم 😘...اتفاقی دیدم😁😁

هر مغز پسته ۰/۵ گرمه گاهی کمتر گاهی بیشتر...اما نهایتش ۰/۵ گرمه....۱۰ گرمش تقریبا ۲۰تا مغزپستس

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام نازار جووون. مرسی ک گوش ب زنگی همش. هر ی دونه مغزپسته معمولا چند گرمه. میدونی؟برای دوستمون پف ...

وای خدا 🤣🤣🤣🤣دستتون درد نکنه خیلی زحمت میدم بهت حاجتت روا . صلوات واسه حاجت دلت گلم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
مرسی عزیزم.  وای چقد زیاد گفتم. فاطمه جون میگه هر یه دونه ش تقریبا نیم گرمه.

نیم گرم 🤐🤐🤐🤐راست میگی . من پس فک کنم خیلی زیاد گفتم ک یعنی من زدم ۸۰ گرمه یعنی ۱۶۰ تا خوردم 🤐😐عمرااااااا. اقا کالری من امشب غلطه اونو ندید بگیر 😐🤐

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
میزارم بالا ولی ی لحظه غافل شیم برمیداره اونروز گوشیمو داشت پرت میکرد تو سینک پر از آب شانس آوردم😢 ...

خخخخخخ دیدی پس تنها نیستی منم از این شیطونا دارم😘

انشاالله سالم و زنده باشن ۱۲۰سال این روزها هم خاطره ای میشه برامون 😇عاقبت بخیر بشن الهی وروووجکا😍من گاهی که میخوابه نگاش می‌کنم بوسش می‌کنم میگم بزرگ میشه و دلم برا این روزها تنگ میشه پس به خودم میگم صبرتو زیاد کن بچه رو دعوا نکن 🤨البته تا خوابه 

بیدار که میشه یادم میره 🤣

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍

گزارش# سلام گلم..

صبحانه=نان +ارده=۳۵۴

ناهار=خوراک لوبیا=۳۲۳

میانوعده=۲عددهلو+۲تاگوجه=۱۶۸

شام=کوکوسبزی+دوغ=۲۶۰

مصرفی و مجاز=۱۱۰۰

آب=۷لیوان/چالش دمنوش رازیانه

ورزش قدرتی نیمساعت

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
سلام عزیزم مصرف هر سه کربوهیدرات با هم مثل نان و برنج و سیب زمینی در طول یک روز اشتباس عزیزم سعی ک ...

ممنون دوست خوشگلممم😍😍😍😍

🌺گروه نارنجی🌺  وزن شروع ۶۹☆ وزن فعلی ۶۹ ☆ وزن هدف ۵۶ به امید رسیدن به هدفم ( ممنون از بامداد خمار عزیز😊 )
سلام گلم.. واسه شروع عالییی بودی دختر👏👏👏👏   خودتو وزن کن و هر هفته چک‌کن... سایز هم ...

مرسی عزیز دلممم 

چشم حتماااا 😚😚😚

🌺گروه نارنجی🌺  وزن شروع ۶۹☆ وزن فعلی ۶۹ ☆ وزن هدف ۵۶ به امید رسیدن به هدفم ( ممنون از بامداد خمار عزیز😊 )

[QUOTE=152107383]سلام عزیزم خدا بد نده. چرا مواظب نبودی . اره فعلا ورزش نکن. گزارشتم طبق معمول عالییییی[/QUOTE

ممنو ن گلم.😘 

از دست دخترم که شیطونه لیز خوردم. شامپوش رو خالی کرد کف حموم منم ندیدم. 

فعلا تا چند روز ورزش نمیکنم فقط پیاده روی اروم اگه بشه. 

دمنوش رازیانه برای مجردها خوب نیست یعنی عزیزم؟؟ 

یکی از دوستای گروه نارنجی خانم dokhtare royaha2 اینجوری میگفت. 

من بهش توصیه کردم دمنوش رازیانه واسه تنظیم قاعدگی عالیه ایشون گفت واسه مجردا اصلا خوب نیست. 

تو اینترنت هم دیدم بعضیا سایتا گفتن زیاده روی در مصرفش واسه مجردا ضرر داره