2777
2789
2790
2778
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288433 بازدید | 36895 پست

سلام عزیزم

وزن اولیه ۷۷  هفته ی پیش پریود   الان ۷۴۲۰۰  هدف ۶۰

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

@honamik29192  

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام به همگی 😘

وزن هفته پیش ۶۸/۳۰۰

وزن این هفته هم ۶۸/۱۰۰

این روزا یکم ورزشم کم شده بخاطر اینکه مهمون دارم همش نمیشه جلوشون زیاد ورزش کنم..

@sanaz718

@سمیه1396

وزن#  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
گزارش#   @sepiiiiiideh     @pari95 ‍  سلام سلاااام  من ...

@pari95  

پری جون ببین پیام بالاترمو 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
واااااای چقدر عالی😍 چه با برنامه و مفید ...عالی بود گلم😍 اما تخم مرغت زیاده مصرفش اگ اشتبا نکنم ...

به روی چشم ممنون که حواستون بهم هست💛💛💛

از زیرو رو شدن زندگیت نترس  شاید زیر زندگی زیباتر از رویش باشد😍
@مامان_الیساهستم2   @سمیه1396     اینا یعنی چند؟؟؟   80.5 80.85 80.25 دق ...

۸۰/۸۵ یعنی هشتاد و هشتصد و پنجاه

اگر ۸۰/۰۸بود میشد هشتاد و هشتاد گرم

بعد از ممیز اگر عدد بیاد مثل ۸۰/۱الی ۸۰/۹میشه صد گرم الی نهصد گرم....اما اگر ۸۰/۰۱الی ۸۰/۰۹ بیاد یعنی هشتاد و ده گرم الی هشتاد و نود گرم

حله؟😀😉

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سپیده جون صبحت بخیر ببخش من از سه شنبه اسباب کشی داشتیم قبلاً هم گفتم بهت دیگه.دیروز دیگه تموم ...

سلام مریم جون صبحت بخیر🌺🌺

خیلی خوبه با اینکه رعایت نکردی❤❤❤

این هفته رو کامل رعایت کن حتما👌

حتمااااا  میگن پشت هر شکست موفقیته  اتفاقا خوب شد که وزنم زیاد شد مغرور شده بودم به خودم ...

شک نکن😉

الانم بیشتر ورم داری نمیخواد نگرانش باشی گلم😊

همش خواست و اراده خودته 😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
شک نکن😉 الانم بیشتر ورم داری نمیخواد نگرانش باشی گلم😊 همش خواست و اراده خودته 😍😍

💓💓💓💝💝💝💝💝

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام و صبح بخیر💛  @فندق_فسقلی     وزن شروع۷۸ وزن هفته پیش ۷۵،۴۰۰ وزن این هفته ...

سلام گلم😍

اوه اوه ببین چه کرده همه رو دیوونه کرده💛💛💛

همینکه کاهش داری عالیه آفرین👏👏👏👏

به حکمتش دل بسپار 🌿
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز