2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287844 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام صبحه وزن کشی همه باربیاجدید و آینده بخیر باشه خوب من دیروزم گفتم که 🎈شدم و وزنم برا اولی ...

خاااااک‌به سرم اصلا یادم‌رفت تگتون کنم 🙈🙈🙈

@فندق_فسقلی  جووونه دلم❤️❤️❤️💎

وزن# کشی#  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣 سلام مجدد دوستای قشنگم😍 ببخشید از دیشب تا حالا مدام تگ میش ...

وزن#  

وزن اولیه           هفته قبل             الان            هدف

87                    پری بودم             76.6           56

عزیرم علامت بادکنک را از کجا باید بیارم؟

سلام مولتی ویتامین چی میخورین

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
عزیزم آفرین تو مدت کم خیلی خوب کم کردی؟چه کار میکنی؟چه ورزشایی انجام میدی و چقدر؟

دقیقا چهار ماهه رژیمم. تو چهار ماه 16 کیلو و 800 گرم کم کردم

رژیمم رو رعایت میکنم و سالم خوری میکنم. سعی میکنم از کالری مجازم بالا نزنم. کمتر از مجازم هم مصرف نمیکنم

صبحا یه ساعت پیاده روی سریع  انجام میدم با 80 تا درازنشست و 80 تا شنای دیواری

عصرا نیم ساعت پیاده روی سریع و نیم ساعت قدرتی شامل حرکات شکم و پهلو و قفسه سینه و لاغری پا که تقریبا نیم ساعت طول میکشه. بعد از اینا چالش چوب و شنای دیواری و درازنشست و پلانک میرم. 

گاهی پیش اومده غذای ناسالم بخورم ولی خیلی کم و با حساب کردن کالریشون. 

@honamik29192      @هستی،بانو  

وزن اولیه. ۸۲

وزن هفته قبل ۷۷/۳۰۰

وزن این هفته ۷۷/۶۵۰

وزن هدف ۶۴

این هفته حال روحیم داغون بود... اصلا نفهمیدم چجوری گذشت... چ برسه ب اینکه حواسم ب خوردنم باشه...

ورزش هم در حد نرمش یکی دوبار انجام دادم...

خودم انتظارشو داشتم گفتم شما شوکه نشید...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨