2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288730 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید جدید بخری😉

اینم یه راهشه😂یبار خواستم صرفه جویی کنما.یادمه رازیانه خریدم بخاطر دردای پریودم و موهای زائد ولی میترسم عطاریه اشتباه داده باشه

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
اینم یه راهشه😂یبار خواستم صرفه جویی کنما.یادمه رازیانه خریدم بخاطر دردای پریودم و موهای زائد ولی می ...

یه بستش ده تومنه....من الان بیست روزه استفاده میکنم خیلی خوبه

😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
حتما کاهش داری .مطمئن باش عزیزم

گزارش#

صبحانه👈شیر=90

ناهار👈سوپ مرغ=144

شام👈سالاد کاهو و خیار=40

میان وعده ها👈پسته+گلابی+خربزه=226

اب👈7 لیوان

ورزش👈25 دقیقه چربی سوزی ران+45 تا دراز و نشست+40 دقیقه پیاده روی

کالری مجاز و مصرفی=500

💙🌷💙🌷💙🌷💙🌷💙🌷

من چند روز پيش كارتونه اُگي رو ميديدم 😂😂😂😂😂😂

ای جانم😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
منم فیلمای تخیلی و از اینا ک آدم کوچولو ان تو جنگل خونه های قارچی شکل کوچولو دارن خیلی میدوستم 

الهیییی یه چوبه جادو هم بدی دستشون دیگه کامله کامل میشه😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
این عالیه از این نقطه قوتت استفاده کن و شروع کن ب نوشتن  داستان کودکان عالیه😍 یوقت دیدی یه ن ...

چقدر قششششنگ که مینویسی 

عالیه خوش بحالت سرگروه جوونه دلم♥️

یه بستش ده تومنه....من الان بیست روزه استفاده میکنم خیلی خوبه 😂😂😂

😘😘 قربون دستت.قبل غذا میخورین؟۳ لیوان در روز یعنی؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

@honamik29192 سلام عزیزم 

وزن اولیه       وزن قبل        وزن الان        هدف

۸۳                     ۷۳۸۰۰         ۷۳               ۶۰

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

سلام سلام صبحه وزن کشی همه باربیاجدید و آینده بخیر باشه

خوب من دیروزم گفتم که 🎈شدم و وزنم برا اولین بار در عمر رژیمم کاذب شد با تمام رعایتهام😐😱😂

ولی خوب من پر انرژی تر از قبل به راهم ادامه میدم 💎💎👊🏻

وزن اولیه ۸۷

وزن هفته پیش ۷۶٫۷۰۰

وزن این هفته 🎈 ۱کیلو اضافه (البته دیروز وزن کردم)

وزن هدف ۶۰