2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبین؟ شده روزایی که خراب کاری کرده باشین و زیاد بخورین؟من نزدیکه پریودم امروزبدجور خراب کردم

سلام گلم..

یه روز‌کامل که نه،، مثلا یه وعده غذایی یا یه هله هوله ای بوده که زیاد خوردم، بعدش از شدت عذاب وجدانش حسابیی ورزش کردم یا فرداش را کالری کمتر بستم 😂

من اتفاقا موقع پری، کم اشتهات میشم، از بس که به خاطر ترس از پرخوری دوران پری ، چای دارچین عسلی میخورم  و باعث کم اشتهاییم میشه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه جان من هفته ای یکبار میام اینجا وزنمو اعلام میکنم هر روز طبق کالری مجاز مصرف میکنم ورزشمو دارم ...

گلم،  اول باید با سرگروهت هماهنگ شی.. هنوز شما را به من معرفی نکردن!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم الان اصلاح میکنم (رفته بودم تشبیع جنازه تازه اومدم)

عهه تشییع جنازه !! خدا بیامرز تشون، با شما چه نسبتی داشتن؟؟

فرقی ندارن؟نیت عمل مهمه😎😍😍😍😘

جفتش واسه لاغری عالیه... تو هم کهه تشخیص هویت نتونستی بدی.. پس توکلت علی الله..😁

مرسی خانومی با تذکرا بجا شما  ممنون ازت دعا خیرم بدرقه راه خودت و خانوادت باشه

ممنون گلم به خاطر دعای  با ارزشت🌸💚

موفق باشی💪

اسامی گروهمون @لاغرمیشم     @زیتونپرورده     @گل_کادوپول     ...

سلام سرگروه عزیز...منم هستما...جاموندم انگار😅عزیزم از صبح نتونستم بیام کاری برام پیش اومده بود عذرخواهم...وزن هفته قبل 67...وزن فعلی🎈..وزن هدف 55..

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
باشه عزیزم🌺 راستی پرگل جون گروهت باید هفته ی پیش عوض میشد من یادم رفته بود 😍😍

واقعا 😍💪

چقدر سریع پله های ترقی رو یکی پس از دیگری سپری میکنم 😅🌹

فدا مدا♥️😘

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
اینجوری خیلی سخته کهه.. یهوو بری وزن کنی ببینی هدفتم رد کردی😂اخ چه حالی میده..  ولی نزدیک ...

سلام عزیزم

گزارش امروزم ورزشم نداشتم.شامم یه قاچ هندونه بادوتاخرمامیخورم ک پرش کنم کالریمو

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

گزارش#  

@zizigoli  

سلام

صبحانه..سیب ۵۰ گرم...۲۶ کالری

ناهار...استانبولی پلو  ۲۰۰ گرم..ماست ۱۸۰ گرم.فلفل تند ۱ عدد  ۵۴۲ کالری

شام.فلافل ۱۰۰ گرم.گوجه ۱ عدد .خیار شور ۱. دوغ ۱ لیوان  ۴۰۸ کالری

میان وعده...نقل...سیب ..ماست ..رازیانه   ۱۹۸ کالری

آب ۲ لیتر😍

چای سبز ۲ لیوان

دمنوش رازیانه ۱ لیوان

مصرفی..۱۱۷۵

مجاز ۱۲۰۰

ورزش

۱ ساعت حلقه..  ۴۰۸ کالری سوزانده

۲۰ دقیقه پیاده روی تند    ۸۳ کالری

۲۱۰ تا طناب

۲۰۰  تا درازنشست با کش

چالش روسی ۳ ست ۱۵ تایی

چالش شکم ۳۰ روزه  ...۱۳۶ کالری

چالش تناسب اندام ۳۰ روزه    ۵۹ کالری

رقص زومبا ۱۵ دقیقه

امروز تنها بودم ورزش حسابی کردم۰😍😍

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
با همین بیا دیگه چ فرقی داره. هم مربا هم زیتونپرورده هردو خوشمزن لهنتی ها😄

خخخخ خدانکشتت 😂😂😂😂

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊